Flotte frisyrer du fikser selv
© Pinterest

Hårinspirasjon: 5 flotte hverdagsfrisyrer du enkelt fikser selv

Vi har funnet en rekke frisyrer til både langt og kort hår, som passer til både jobb og fest!

Det er mulig at vinterens festsesong er på hell, men behovet for fine frisyrer gjelder for de fleste året rundt. Er du også en av dem som blir helt målløs når det kommer til hår? "A closet full of clothes, but nothing to wear" gjelder også for håret, og altfor mange av oss ender med den kjedeligste hestehalen.

Her er redningen: Vet du ikke hva du skal gjøre med håret ditt, har vi funnet forslag til fem fine frisyrer. Og best av alt - med litt øvelse er du klar på under fem minutter.

Lei av frisyren? Slik skal du se ut på håret i 2017

1. Flette og lav knute

Her får du både flette og klassisk knute i samme frisyre. Denne varianten krever dog litt lengde på håret, spesielt hvis du vil ha litt fylde i knuten.

Er du av den fingernemme typen, kan du også lage en fiskebeinsflette i stedet for den klassiske fletten.

2. Løst hår med flette

Denne frisyren krever derimot ikke de lengste lokkene, da du fletter håret på hver side og setter dem sammen til slutt. Du kan enten krølle håret i myke bølger, eller la håret vært rett - alt hva som passer deg best.

Ønsker du at frisyren skal vare natten lang, anbefaler vi at du fester den med noen hårnåler rundt omkring mot hodebunnen.

3. Elegant oppsetning

Du kan også prøve den elegante varianten. Den ser kanskje avansert ut, men med åtte enkle trinn, en finger og et par hårnåler er du drømmefrisyren nær.

4. Bølger til mellomlangt hår

Har du en litt kortere frisyre, kan du eksperimentere med bølgete lokker som både er elegant og kledelig. Bruk enten en krøll- eller rettetang, og husk varmebeskyttende produkter!

Har du sett? Her er en miniguide til perfekte krøller!

5. Mellomlangt hår med pynt

Uansett hårlengde, forvandler du frisyren fra kjedelig til festfin ved å bruke accessories i lokkene. Du kan gjerne flette håret fra hver sin side, og plassere en fin hårspenne der hvor endene møtes.

Trikset som avgjør om du kler kort hår