De største hårtrender og frisyrer i 2017
© GettyImages

Hårtrender: Slik skal du se ut på håret i 2017

Nytt år - nytt hår. Her er de 7 største hårtrendene som vil regjere dette året!

2016 var et spennende år på hårfronten: bobb, lange krøller og kort gutteklipp. I år er det noen få gjengangere, men også nye frisyrer og hårfarger som vi tipper blir store i 2017. Se dem alle her, og bestem deg deretter for hvilken som blir din nye favoritt!

1. Statement-klipp

Den store it-frisyren i 2017 blir en en kort klipp kombinert med pannelugg. Når du først har fått øynene opp for frisyren, vil du legge merke til at den er overalt - fra catwalken til it-girls på både Instagram og Pinterest. Skuespiller January Jones bærer den med glans.

Dette må du se: Her er trikset som avgjør om du kler kort hår!

De største hårtrender og frisyrer i 2017 / January Jones
© GettyImages

2. Helt langt hår

I den andre enden av hårspekteret finner du trenden som Kim Kardashian har gjort viral på Instagram. Vi alle husker vel da hun plutselig viste seg med det superlange håret á la Cher på 60- og 70-tallet tidligere i år. Gigi Hadid viser også nedenfor at hun uten tvil kler den lange, rette hårtrenden.

Er langt hår et umulig mål det neste året? Heldigvis finnes det extensions. Husk bare å gi håret ekstra pleie og børsting, da det sjeldent ser sjarmerende ut med store, bustete floker i extensionshår.

Guide: 10 tips til deg som vil ha langt og sunt hår

3. The lob

Denne frisyren er en god gjenganger fra forrige år, og vi tror den fortsetter å være like populær i 2017. Lob'en er en lang bob som kler svært mange, og den gir fortsatt litt lengde å leke seg med.

4. Lang lugg

Forrige år var det både kort statement-lugg og den litt lengre utgaven like over brynene som gjaldt. I år skal luggen ligge mykt over pannen og helst deles på midten - som om du er i ferd med å gro den ut.

Denne formen for pannelugg krever heller ikke så mye vedlikehold som de kortere variantene, hvilket vil spare deg for tid på morgenen.

5. Helt rett

I år kan du godt børste støvet av den gamle rettetangen, for nå står helt rett og velpleid hår igjen på menyen. Husk å bruke et varmebeskyttende produkt først, og vask håret med en pleiende hårmaske med jevne mellomrom, da rettetangen fort kan skade håret på lengre sikt.

Hårpleie: Slik får du sunt hår på under 1 minutt

6. Gylden brunette eller mørk blondine?

Denne fargen er litt udefinerbar, men alt ettersom hvordan du ser det kan den enten være blond med et brunlig skjær eller brun med lyse highlights.

Definerbar eller ei; Denne hårfargen er i ferd med å bli svært populær hos flere kjendiser, og vi spår derfor at den blir stor i 2017.

De største hårtrender og frisyrer i 2017

Avgjør selv: Er Karlie Kloss´ og Cara Delevignes hårfarger brune med lyst skjær eller omvendt?

© Wenn.com

7. Hårflippen

Dette blir kanskje 2017s enkleste frisyre, da den verken krever noen spesiell form for klipp eller farge, men stadig gir et løft til frisyren.

Alt du skal gjøre er å kaste håret ditt over i en sideskill, og helst i den motsatte retningen av der du vanligvis pleier å lage skillen. Vips får du en voluminøs og flott frisyre. Perfekt til deg som opplever en travel morgen hver eneste dag.

Vurderer å klippe deg kort? Da bør du lese dette først!