Hår pg serum til Emily Ratajkowski
© Wenn.com

Her er produktet som gir modellen Emily Ratajkowski tykkere hår

Ifølge modellen la vennene merke til at håret hennes ble fyldigere etter hun begyndte å bruke dette produktet, som hun kaller sin hår-hemmelighet.

Modellen Emily Ratajkowski har ikke bare gode gener, men også gode skjønnhetsrutiner - i tillegg har hun nettopp annonsert at hun er kreativ leder og partner i sheet maske-firmaet Loops.

Ratajkowski deler ofte skjønnhetsinnhold på sin Instagram-profil og på diverse amerikanske medier som blant annet Harpers Bazaar. Her opptrådte modellen i en video som omhandlet hennes hud- og hårpleierutiner. I videoen avslørte hun også det produktet som hun mener er grunnen til at hun har fått fyldigere hår.

I videoen forteller Emily Ratajkowski blant annet at hennes venner la merke til at Ratajkowsks hår så tykkere ut enn før.

Forandringen skyldes ifølge Ratajkowski at hun begynte å bruke et par dråper av Kérastases hårserum i hodebunnen hver kveld. I videoen forteller modellen også at hun ikke er så fan av såkalte hår-tilskudd og derfor er serumet hennes hår-hemmelighet. Serumet er laget av ingredienser som skal stimulere veksten av nye sterke hårstrå i hårsekkene.

I tillegg til å skulle øke hårveksten, fremmer det også en sunn hodebunn, som generelt er en stor trend i skjønnhetsverdenen for øyeblikket. En sunn hodebunn gir nemlig sunnere hår og dersom du vil prøve modellens hår-favoritt, finner du den i galleriet under, sammen med to andre serumer som også skal gi deg fyldigere hår.