© anna stokland

Høy, lav eller midt imellom? Sånn skal hestehalen sitte nå

Akkurat som høyden på skjørtet varierer, gjør hestehalen din det også. Men hvordan skal den sitte akkurat nå?

Vårens hestehale skal sitte så lavt som du overhodet kan sette den. La deg inspirere av store motehus som Max Mara, Dior og Jil Sander, som satte modellenes hår i lave hestehaler med tynne svarte og hvite hårstrikker under den siste moteuken i Paris og Milano. En enkel og klassisk look som er flott for alle lengder – også de helt korte.

Hos Dior var håret glatt dratt tilbake, og med svarte hårspenner og en uformell sløyfe som dekket strikken representerte de den mest feminine versjonen av den lave hestehalen. Du kan enkelt nøye deg med enten en sløyfe eller hårspenne - eller dekorere den lave hestehalen med populære accessories.

Hos MaxMara hadde hårfrisyren masse tekstur, og skal du etterligne det italienske motehuset, må du bruke en saltvanns- eller teksturspray som sørger for at håret ikke blir for glatt.

Det var derimot stramt satt opp hos Jil Sander, der frisørene passet på at ikke et eneste hårstrå lå feil. Del håret på midten og bruk en gel for å legge ned de små hårene og gi håret rikelig med glans. Avslutt eventuelt med å jevne ut hestehalen med en rettetang – dette er spesielt fint hvis endene dine er kuttet rett over.

Håndplukket til deg