Julegavetips: Kultbørsten selges i dyrebutikkene

Motebevisste over hele verden ønsker seg denne til jul!

Mote og skjønnhet går hånd i hånd

Bestselgere blir klassikere ”alle” drømmer om å eie. For beautyjunkies, og motebevisste har hårbørsten fra merket 'Mason Pearson' oppnådd kult-status.

Dette til tross for at den er priset høyere enn de fleste andre børster – men det er kanskje dette som får pengene til å brenne i lomma? Det mange ikke vet er at hårbørstene siden 80-tallet har vært populære blant hundeelskere i England, og Norge.

– For snart 5 år siden var det en engelsk oppdretter som spurte etter børstene som visstnok var veldig populære i England, forteller Elisabeth Mortensen, markedsansvarlig hos Dyrlegeklinikken i Kristiansand.

Butikken er en av flere dyrebutikker som fører de populære "hundebørstene".

Hos et eksklusivt parfymeri kan børsten koste opptil 1.500 kroner, mens blant mindre glamourøse leker til Fido, og tørkede griseører er prisen på ”hundebørsten” i overkant av 700 kroner.

– Våre priser er lave fordi vi importerer direkte, men ser at det er de motebevisste kundene som kjøper de til seg selv, eller hundene sine. På spesielt utstillingshunder blir de mye brukt, forteller Elisabeth Mortensen.

"Hundebørsten" er den perfekte venninnegaven mener vi, til en veldig snill og heldig venninne, uansett om hun har to, eller fire bein å stå på.