Kjendisenes store hårforandringer

De skifter hårfrisyrer oftere enn folk flest, og overrasker stadig med nye, kule looks. Se de største hårforandringene i 2015 her!

Rosie Huntington Whiteley © @gettyimages
1 / 16

Rosie Huntington Whiteley

Den skjønne Victoria's Secret modellen Rosie Huntington Whiteley gikk fra langt, blondt hår, til en kort bob. Hun tar pusten fra oss med sin nye look, og hun ser rett og slett fantastisk ut!

Brooklyn Decker
2 / 16

Brooklyn Decker

Den korte boben er stor blant årets hårtrender, og modellen Brooklyn Decker kledde virkelig sin nye, korte frisyre.

Margot Robbie © Gettyimages
3 / 16

Margot Robbie

Den amerikanske skuespilleren Margot Robbie har også slått seg med på den korte hårtrenden i år. Hun beholdt sin flotte, blonde farge, og denne frisyren er virkelig noe for henne. Hun ser mer voksen ut, samtidig som hun får frem de fine ansiktstrekkene sine.

Ellie Goulding © @elliegoulding
4 / 16

Ellie Goulding

Sangeren Ellie Goulding tok looken sin til nye høyder da hun valgte å klippe håret kort. Hun ser så mye freshere ut, og ansiktstrekkene kommer mye bedre frem. Denne frisyren burde hun beholde!

Julia Roberts © Gettyimages
5 / 16

Julia Roberts

Julia Roberts gikk fra å være lys blond, til en delikat nøttebrun farge. Håret ser mer volumøst og fresht ut, og får henne til å se noen år yngre ut. En vellykket forandring vil vi si!

Jessica Alba © @jessicaalba
6 / 16

Jessica Alba

Jessica Alba har lenge rocket sin ombré hårfarge, og beholdt den like gjerne når hun klippet sin freshe, nye bob. Den nye frisyren kler den laidback stilen Jessica ofte går for, så dette var et sikkert valg for henne.

Kate Bosworth © Gettyimages
7 / 16

Kate Bosworth

Den amerikanske skuespilleren Kate Bosworth gikk fra en lang hårfrisyre, til en kort bob med en mørkere blondfarge. Alt kler den smukke, og Kate rocker virkelig begge frisyrene.

Chrissy Teigen © Gettyimages go @chrissyteigen
8 / 16

Chrissy Teigen

Chrissy sjokkerte da hun la ut bilde av sin nye, mørke hårfarge. Lengden beholdt hun, og hun så ti ganger mer rocka ut med den mørke fargen. Fin er hun uansett, og vi syns begge deler kledde henne utmerket!

Rita Ora © Gettyimages
9 / 16

Rita Ora

Rita Ora klipte bort sin lange blonde manke, til fordel for en kortere og mer maskulin frisyre. Og hun trenger absolutt ikke angre! Frisyren kledde hun bedre enn noen andre, og med en attitude som hennes, så kan vi ikke si annet enn at dette var en fulltreffer.

Kim Kardashian © @kimkardashian
10 / 16

Kim Kardashian

Som så mange andre valgte Kim Kardashian å klippe håret skulderkort. Hun fikk med en gang et mer classy preg over seg, og denne lengden burde hun beholde!

Kim Kardashian © @kimkardashian
11 / 16

Kim Kardashian

Ikke bare klipte hun håret kort, men hun ble også platinablond på veldig kort tid. Det er ingen enkel jobb å gå fra mørkt til platinablondt hår, så vi kan jo undres hvor lang tid hun brukte i frisørstolen den dagen. Den blonde fargen kom av en fotoshoot realitystjernen hadde kort tid etter fargingen, og det har vært store diskusjoner rundt den drastiske forandringen. Nå er hun vel og merke tilbake til mørkt hår igjen, sånn som alle kjenner henne.

Vanessa Hudgens © @vanessahudgens
12 / 16

Vanessa Hudgens

Mange kjenner henne kanskje igjen fra Disneyfilmene Highschool Musical, men siden den tid har Vanessa Hudgens virkelig vokst. Den korte boben får henne også til å se eldre ut, og vi digger det!

Lilly Collins © gettyimages
13 / 16

Lilly Collins

Ikke alle tør å klippe seg helt guttekort, men skuespilleren Lilly Collins hoppet i det! Og hun trenger absolutt ikke angre, for dette kledde hun virkelig.

Nicole Kidman © @gettyimages
14 / 16

Nicole Kidman

Forandring fryder! Nicole Kidman byttet ut sin slitte, lange frisyre med en fresh bob og en mer rødtonet farge. Dette var et bra valg, og den nye looken får henne til å gløde og se noen år yngre ut.

Rihanna © @gettyimages
15 / 16

Rihanna

Rihanna har hatt mange forskjellige frisyrer opp gjennom tiden. Alt fra rødt til krøllete og nå en fresh lugg. Vi liker det, og denne dama kan virkelig bære luggen med stolthet.

Cara Delevigne © @gettyimages
16 / 16

Cara Delevigne

Cara Delevigne gikk fra blondt til mørkt hår i sammenheng med årets Chanel visning. Denne jenta viser klart hvorfor hun er en suksessfull modell, for hun kler så og si alt!