Hårtrend trendfrisyre
© Anna Stokland

Dette er høstens trendfrisyrer

Vi har samlet sesongens flotteste frisyrer rett fra catwalk som du enkelt kan kopiere!

hårtrend hårknute

Sportmax, Chanel, Prabal Gurung

© Anna Stokland

HÅRKNUTE

En gjenganger på catwalken er den stramme hårknuten, men denne sesongen i en mer tilrufset og rotete, og heller ikke i en definert høyde på hodet. Gjør som hos Chanel og sett håret i en strikk høyt på hodet og avslutt med å spraye lett med tørrsjampo eller en teksturspray så knuten ikke blir for stram. Dette er frisyren som redder enhver dårlig hårdag!

spenner i håret hårtrend

Bottega Veneta, Alexander Wang, Dolce Gabbana

© Anna Stokland

HÅRTILBEHØR

Hårspenne-trenden fortsetter, dog i større og mer glitrende varianter. La hårtilbehøret styre showet, og la resten av antrekket være enkelt og tilbakelent. Sett gjerne opp håret med en stor klype alá Alexander Wang for å maksimere trenden. Elegant og chic!

hårfrisyre rett hår hårtrend

Lanvin, Hermes

AU NATUREL

Hold fast i det minimalistiske, og omfavn den naturlige og såkalte "i woke up like this"- looken. På visningen til Lanvin og Hermès var hårsprayen lagt bort og de sendte modellene sine ned cawtalken med en naturlig og hverdagslig frisyrene hvor hårfjonene fikk stikke frem. Tekstur er stikkordet for denne trenden, og den er superenkel å kopiere.

Lyst til å farge håret?Slik finner du riktig farge!

Flette hårtrend

Jil Sander, Alexander McQueen, Tommy Hilfiger

© Anna Stokland

FLETTEN

Uansett om du har kort, langt, tynt eller voluminøst hår, så skal du leke deg med ulike lengder på fletten, og tilføye hårpynt i forskjellige varianter. Vær kreativ og skill deg ut i mengden. Gå tilbake til barndommen med små fletter gjemt i mellom lengdene, en lang flette med løshår eller en litt stivere variant lik Jil Sander.

hårtrend bob kort hår

Erica Cavallini, Temperely, Fendi

© Anna Stokland

KORTERE BOB

Boben fortsetter å regjerei motebildet, men denne sesongen skal du våge å klippe den enda kortere, helst i en lengde til rett under ørene. Du kan føne den voluminøs alá Jackie Kennedy, krølle eller la håret henge naturlig over skuldrene med sitt naturlige fall. Om du ønsker å skille deg ut i mengden kan du kreppe håret fra hodebunnen og ut i lengdene.