© Getty, Vouge Instagram, Kendall Jenner Instagram

Se Kendall Jenners drastiske hårforandring

Les hvorfor hun forandret på håret!

Det kunne kanskje virke som et grep for å få mer oppmerksomhet, men Kendall Jenner farget håret for motens skyld.

Nylig viste hun seg med rosa hår på Instagramprofilen sin. Den radikale forandringen var ikke å ligne på lillesøsteren Kylie, som skifter hårfarge både titt og ofte. Anledningen var å kaste glans på amerikanske talenter gjennom en moteserien som kommer i Vouges novemberutgave. Serien viser klær fra finalistene i CDFA, en amerikansk organisasjon som gir økonomisk støtte til unge amerikanske designere.

Men selv om rødt hår er tidens store trendfarge, og kjendiser som Sienna Miller har kastet seg på trenden, var fargen kortvaring. Da Kendall gikk visningen til H&Ms siste designersamarbeid med Balmain nå nylig, var hennes naturlige hårfarge tilbake.

Da realityserien «Keeping up with the Kardasians» gikk sin seiersgang over norske TV-skjermer, fremsto Kim Kardashians lillesøster Kendall som den mest jordnære og sjenerte av de fem søstrene. Botox, silikon og drastiske hårfrisyrer var ikke del av hennes skjønnhetsrutiner.

I motsetning til de andre skydde hun paparazziene og ønsket ingen ekstravagante bursdagsfester der hun var i sentrum. Kendall ønsket å jobbe hardt for å nå drømmen om å bli modell. I dag er Kendall en av verdens mest ettertraktede unge modeller, og designere står i kø for å jobbe med henne. Og en av verdens største kosmetikkselskap signerte kontrakt med henne.

— Kendall er den ultimate instagirl, en moderne skjønnhet som representerer en ny generasjon kvinner som ånder og deler skjønnhet og mote 24 timer i døgnet på deres egne premisser, lød det fra Jane Hertzmark Hudis, Global brand President for Estée Lauder da selskaptet presenterte sin nye gullkalv.

Siden den naturlige skjønnheten debuterte på Marc Jacobs motevisning høsten 2014, har hun jobbet med andre store merker som Balmain, Fendi og Dolce & Gabbana for å nevne noen.

Med sin naturlige skjønnhet er hun blitt et stort forbilde. Keep it simple Kendall, vi digger deg!