© Foto: Anne Marte Widwey, Good For Me, Annette Haga, @withfoodandlove. pinterest.com/beautylish/

6 tips for en freshere vår

Annette Haga deler sine beste tips til hvordan du kan føle deg freshere både innvendig og utenpå!

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

Jeg er sikkert ikke den eneste som føler at denne vinteren har vært lang og mørk, og at jeg savner å føle meg litt fresh… Men endelig er vi i mars, den første vårmåneden, og jeg ser frem til lengre, lysere dager. Derfor har jeg samlet noen av mine beste tips til hvordan du kan føle deg freshere, både innvendig og utenpå!

1. BRUNFARGE:

© Foto: Anne Marte Widwey

Bloggeren Andrea Badendyck har akkurat vært i LA sammen med Good For Me, og jeg synes bildene fra fotoshooten er så fine (og får meg virkelig til å savne sommeren!) Nå er det to år siden jeg begynte å ta betakaroten, og det er noe jeg gjør hver vår for å forberede kroppen på sol og varme etter vinteren. Jeg elsker rett og slett å være brun!

Good For Me sin forretningsmodell baserer seg på full åpenhet og ærlighet, og jeg bruker flere av produktene deres daglig. De jobber stadig med å utvikle seg videre og lage de beste produktene på markedet, og slipper denne uken blant annet nyheten Betakaroten Gold Edition.Denne gleder jeg meg til å teste! Den skal være enklere å svelge, og så synes jeg det er superbra at det er et helt vegansk produkt.

© Foto: Anne Marte Widwey

Grunnen til at jeg bruker Betakaroten er for å bygge opp en jevn og god brunfarge frem mot sommeren. Den sørger for bedre beskyttelse i solen, så kanskje noe å teste ut dersom du sliter med soleksem? Betakaroten Gold Edition har den samme unike formuleringen som hos Betakaroten Classic, forskjellen er at det er har blitt tilsatt litt antioksidanter, at produktet er 100% vegansk (!) og at det kommer i en fresh gullboks!

2. SOLBRILLER:

Påskeferien nærmer seg, og uansett om du skal på stranden, fjellet eller ha bypåske - så kommer alltid et par fine solbriller godt med. Ønskelisten min er laaaang, og jeg digger alle disse fra det amerikanske merket Street Affairs!

3. Hair Luxious:

© Foto: Anne Marte Widwey

De siste 7 årene har jeg brukt extensions mer eller mindre hele tiden, enten som clip-ons eller festet med teip. Men nå har jeg tatt dem ut, ettersom håret mitt har blitt så flokete og slitt.

Frisøren min overbeviste meg om at det trengte en pause fra extensions, så nå er jeg innstilt på å gi det mye pleie. Derfor passer produktet Hair Luxious perfekt for meg! Det er et kraftig multivitamin som er spesiallaget for å styrke håret fra innsiden. Good For Me har hatt dette produktet under utvikling i over 12 måneder.

© Foto: Anne Marte Widwey

Hair Luxious er fullpakket med nøye utvalgte ingredienser og næringsstoffer som er kjent for å gjøre håret sterkere og mer glansfullt, samt bidrar til normal hårvekst. Det aller deiligste er jo å å slippe extensions, og å være fornøyd med det håret man har!

Hair Luxious er tilgjengelig for forhåndssalg hos Good For Mefra og med i dag. Det samme gjelder Betakaroten Gold Edition!

4. BIKINIER

© Foto: Anne Marte Widwey

Seafolly // Mint & Berry // Calvin Klein

Den freshe fotoshooten til Andrea Badendyck og Good For Me gjorde at jeg begynte å drømme meg bort til stranden, og fikk lyst til å klikke hjem noen nye bikinier! Det er heldigvis ikke så altfor lenge til jeg kan bruke dem, ettersom jeg skal reise til Florida i påsken. Til solbrun hud er jo alt fint, men spesielt hvitt, sort og blått!

5. SUPERMAT

Du blir hva du spiser! Selv om jeg elsker godteri og junk, så føler jeg meg mye bedre når jeg er inne i en sunn periode. Den siste tiden har jeg blitt veldig glad i matcha-te!

Supermat er næringsrike matplanter som du enkelt kan tilføre kostholdet ditt, ved å f.eks lage smoothier med ingredienser som spirulina, kokosolje, kamut hvetegress, kakao og gojibær.

En smoothie-oppskrift jeg har laget selv flere ganger og som jeg absolutt kan anbefale får du her:

3 dl mandelmelk
2 dl fryste jordbær
1 dl fryste bringebær
1 avokado
1 ss gojibær
1 ss hampfrø
Litt vaniljepulver

Sleng alt i en blender, og nyt!

6. LEPPER:

Jeg er kanskje ikke den eneste som har vært plaget med tørre lepper denne vinteren?

Derfor tok jeg saken i egne hender og laget min egen leppeskrubb. Du trenger kun 2 ingredienser, og det er sukker og honning! Eventuelt kan du bruke sukker og olivenolje, noe jeg regner med de fleste har i skapet hjemme :) Skrubb leppene forsiktig 1-2 ganger per uke!

Dette fungerer MINST like bra som å kjøpe en dyr ferdigskrubb, om ikke enda bedre. Om ikke grunnlaget er bra, så vil det ikke fungere å klæsje på x antall produkter for å få det til å se bedre ut, - dette gjelder alt fra lepper til hud og hår!