© Getty

Sexbomben Jennifer Lopez ser ikke ut som dette lenger

Hollywoods superstjerne har gjennomgått en ekstremt uventet forvandling.

Sammen med vår alles favoritt «Queen B», Beyoncé, hylles J-Lo, aka «Jenny from the block» for sine kvinnelige former. Den tidligere danserinnens personlige stil har utallige ganger tatt henne til topps på USA's bestkledde-lister.

Sminken og det lange håret har alltid spilt en sentral rolle for J-Lo's stil. Nå har «American Idol»-dommeren tatt en overraskende helomvending.

Popstjernen har klippet seg kort.

Jennifer Lopez føyer seg med det inn i rekken av kjendiser som har klippet av seg det lange håret den siste tiden. Paparazzi-fotografene knipset nylig bilder av underholdningsbransjens sexy latina på Los Angeles-flyplass med midtskill og hår til skuldrene (bildet til venstre er fra 2005 da Jennifer sist hadde kort hår).

Bob-frisyren med kallenavet «The Chop» ble ekstra populær da den sprudlende supermodellen Karlie Kloss sjarmerte moteverden med sin korte frisyre for et par år siden.

I mange år var Karlies lange brune hår - og enda lengre ben, hennes signaturtrekk. Men så kom den legendariske motefotografen Patrick Dermachelier på banen, og viste verden en ny Karlie i Vogues januarutgave i 2013.

Vogue omtalte den nye sveisen som «frisyren for øyeblikket», og vips begynte en snøball å rulle. Og den ruller ennå...