© Getty

Sienna Miller ser ikke slik ut lenger!

Se den intense hårforandringen!

I juli kom nyheten om at Sienna Millers forlovelse med skuespiller Tom Sturridge var brutt. For de som mener ny hårfrisyre er god terapi etter brudd, kan det se ut som Sienna har fulgt rådet. På en lanseringsfest for søsterens nye kleskolleksjon, dukket skjønnheten opp med en hårfarge Pippi Langstrømpe ville misunnet henne for - den blonde, halvlange boben var borte.

Dramatisk eller trendy så skal det legges til at rødt er spådd den sterkeste hårtrenden for høsten. Dette manifesterte Louis Vuitton i sommer. Under visningen av deres cruise-kolleksjon hadde de booket et flertall av modeller som hadde rødt hår.

Dette er ikke første gang Sienna lar frisørens få fritt spillerom. Allerede vinteren 2013 dristet Sienna seg med en radikal hårforandring da hun troppet opp på rødt løper med pastellfarget regnbuehår - den berømte unicorn-looken. Halvannet år senere klippet hun av lengden, i den kledelige boben som regnes som årets IT-frisyre.

Nå gjenstår det å se om flere følger Siennas forandring, og går høsten i møte med ny hårfarge. For de av dere som rynker på nesen, gi det litt tid. Innen julen er her, syns du sikkert rødt er den ultimate hårfargen.