© Anna Stokland

Slik får du håret til superstjernene på 1-2-3

Costume har teamet opp med frisørsalongen Gevir i Oslo for å vise fem stylinger som garantert vil få deg til å føle deg som en million dollar. Vår favoritt er The Bounce og Sleek Bun. Hva er din?

En god hårdag redder det viktige jobbmøtet, den første daten, den store festen - men hvordan fikse det selv, hjemme på badet? Frisørene Mia Sundby og Sara E Ljosland fra Gevir viser deg hvordan du skal gå frem for å skape sesongens hotteste frisyrer.

The Bounce

The Bounce er en veldig stor trend akkurat nå og er en versjon av det glamorøse, lange 70-talls håret med mye volum. La deg inspirere av supermodellene på 90-tallet og The Rachel fra Tv-serien Friends.

Klassiske krøller

For å oppnå myke og bouncy krøller er en diffuser alfa og omega. Sørg også for å ha produkter som passer for din hårtype, og som gir mye fukt samtidig med at de definerer krøllene.

Modern 70's

Denne nostalgiske frisyren er hypermoderne igjen, og er perfekt til et hår hvor lengdene rundt ansiktet er klippet opp så du har noe å jobbe med.

Oppsett med krøller

Denne frisyren er perfekt for deg med krøller eller naturlig tekstur i håret, og er både classy og pen. Sett gjerne en pen hårspenne i for et ekstra pyntet uttrykk.

Sleek bun

Denne frisyren er elegant og holder seg hele dagen. Som en bonus er den enklere å få til når du ikke har vasket håret på et par dager.