© Eirin Kristiansen

Slik får du sommerens mest naturlige look

Når våren og sommeren kommer kan vi endelig finne frem de enkle og anvendelige hverdagsantrekkene. Her er en noen tips til hvordan du styler sommerens mest naturlige look.

Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi drømmer om lyse lokker og enkle sommerantrekk. Skinny jeans, hvit t-skjorte og sneakers slår aldri feil, og med en litt røff jakke over setter du prikken over i-en til det perfekte hverdagsantrekket.

Stylista-blogger Eirin Kristiansen viser deg sine favoritter til denne enkle looken, og i samarbeid med Garnier Nutrisse Truly Blonde, viser vi deg hvordan du topper det hele med en fin og naturlig hårfrisyre.

I denne stylingen er håret kronen på verket, og hvis du ikke er en av de heldige som er begavet med blond hår, kan du heldigvis gjøre noe med det på en rask og effektiv måte.

Med Nutrisse Blond Lightening Spray er det faktisk så enkelt som navnet tilsier. Dette produktet etterlater håret med flere naturlige, blonde nyanser, og ta det helt med ro, uheldige gule undertoner ved hjemmefarging hører hjemme på 90-tallet. Sett av en times tid til dette lille fargeprosjektet, og du vil se ut som en naturlig blondine "in no time".

1. Vask håret ditt, og tørk det forsiktig med et håndkle.

2. Legg et håndkle eller lignende over tøyet ditt, slik at du unngår flekker fra fargen.

3. Til denne behandlingen trenger du verken å ta på deg hansker eller riste på flasken. Det eneste du trenger å gjøre er å spraye Nutrisse Blond Lightening Spray i håret. Hvis du ønsker å få en slags stripe-effekt, kan du spraye deler av håret.

4. Det er ikke nødvendig å skylle håret, men hvis du tørker håret med en føner, vil den lysnende effekten forsterkes.

Og vipps! Nå har du en fin og naturlig hårfarge - klar for sommeren.