Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Slik får Janka Polliani volum i håret © Janka Polliani

Slik får Janka Polliani volum i håret

Det er lite som slår følelsen av å ha en god hårdag – og litt ekstra volum i håret er ofte det som skal til for hele forskjellen. Her er noen produktene som gir moteblogger Janka Polliani et ekstra løft!

Disse volumtriksene er fra bloggen tilJanka Polliani:

  1. Bruk en pre-shampoo treatment for å beskytte håret mot skader fra sol og vær. Den fra Philip Kingsley er beregnet for tørt, fint og frizzy hår.

  2. Vær flink til å bruke hårkur ofte – da beholder du de sunne tuppene fra siste frisørbesøk. Den fra Aesop gir fuktighet til tørt hår, og er fylt med gjenoppbyggende ekstrakter som gir håret en boost. Den kan til og med brukes både i hodebunn, og i tuppene.

HÅRFRISYRER: Slik blir du fin på håret til fest!

  1. Finn en hårolje som passer til ditt hår! Håroljer samler slitte tupper og temmer frizz, i tillegg til at flere beskytter mot varmebehandling som føning og retting.

  2. Du kommer langt med å bruke en rund børste når du føner håret. Etter føning kan du bruke en rettetang ved hårfestet for ekstra løft, eller for å gjøre håret enda mer shiny og mykt.

© Janka Polliani

Vernon Francois Dazzling Spritz Shine Spray, Ouai Hair Oil, Vernon Francois Lightweight Styling Serum, Aesop Rose Hair & Scalp Moisturizer, Oribe Round Brush, GHD styler og Philip Kingsley Pre-Shampoo Treatment.

HÅRTREND: Gyllent er den nye blondfargen!

Mer om Hår? Motta Costumes nyhetsbrev