Slik fikk hun fyldigere og flottere hår

– Håret er viktig for å føle seg vel og se bra ut når man står på scenen, sier musiker Annette (53) fra bandet HEITRA, som nylig ut singelen «Bare Du».

Som de aller fleste av oss, har også Annette alltid drømt om et flott og fyldig hår. Hun har imidlertid aldri hatt bra hårvekst, og sveiset gjerne på håret for at det skulle se bedre ut.

En dag opplevde hun et aldri så lite beautymareritt – håret hennes begynte å brekke, samtidig som hun også startet å miste mye hår. Løsningen ble å pleie håret innenfra.

– Jeg har alltid vært på jakt etter noen mirakeltabletter for håret som kunne gi meg både fyldigere og mer glansfullt hår, sier Annette.

Hun har tidligere vært innom både frisørsalonger og helsekostforretninger på jakt etter noe som kunne løse problemet hennes. For henne ble dette nå enda viktigere.

Hair Volume™ er basert på epleekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber og pleier håret innenfra.

Hos den lokale helsekostbutikken ble hun anbefalt det prisvinnende kosttilskuddet Hair Volume™, som inneholder blant annet eple, og hun gikk ut av butikken med en stor eske i vesken. Hun ble anbefalt å bruke tablettene i minst tre måneder og startet allerede samme dag.

– Huden var det første jeg merket det på. Noe som jo var en veldig positiv tilleggseffekt. Jeg synes at huden virket mykere og at den fikk ny glød.

Skjønnhet kommer innenfra – prøv Hair Volume™ gratis i 30 dager.

– Håret var det mannen min som kommenterte først. Man kunne helt tydelig se nytt hår i hårfestene.

Hun har ikke turt å slutte med å ta tablettene og føler nå at håret har mer glans og liv enn noen gang. Derimot så har hun sluttet helt med å bruke løshår.

Hair Volume™ fra New Nordic ble lansert for 10 år siden og er et av de ledende kosttilskuddene på markedet.

Klinisk dokumentert hårtablett

En klinisk studie bekrefter effekten av Hair Volume™ tabletten. Studien viste synlig tykkere hår. Effekten kunne ses allerede etter 2 måneder og ble ytterligere bekreftet etter 4 måneders bruk.

8 av 10 kvinner var fornøyde med Hair Volume. De følte at håret ble tykkere, vakrere og mer glansfullt.

Nå får du første måned gratis med Hair Volume™. Les mer om tabletten og bestill din første pakke her