Slik lykkes du med volum!

Annette Haga viser 3 enkle steg som gir fantastisk volum i håret – og som varer hele dagen!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Etter at jeg sluttet med extensions har håret mitt definitivt blitt mye sunnere – men det krever litt mer styling for å gi det volum som holder. Her er mine beste tips for å gi det tynne, skandinaviske håret et løft!

1.

Start med å vaske håret. Jeg anbefaler å bruke en lett hårpleie som løfter røttene, men som samtidig pleier håret uten å tynge det. Dersom håret ditt trenger ekstra pleie anbefaler jeg å kure det godt 1 gang i uken.

Jeg er veldig glad i Volum-sjampoen og balsamen til TONI&GUY, som passer perfekt til det skandinaviske håret mitt.

2.

Før jeg føner håret bruker jeg alltid et produkt for å gi litt ekstra struktur og et ”løft” til håret.

Volume Pumping Mousse er helt super å bruke, og jeg ser stor forskjell de gangene jeg påfører den. Jeg sprayer også lett over med en varmebeskyttende spray før jeg går i gang med hårføneren.

For å oppnå den beste effekten er det viktig å føne håret helt tørt. Jeg veksler mellom retningene jeg føner håret i, og for optimal effekt gjør jeg det også opp ned.

3.

Nå er håret tørt – men jeg mangler enda litt struktur og fylde, for at looken skal vare hele dagen…

Tørrsjampo er redningen min! Denne fra TONI&GUY er veldig god, og jeg pleier å spraye den ca 30 cm fra hårbunnen og la produktet sette seg litt, før jeg jobber den inn med fingrene.

Til slutt bruker jeg en hårspray med middels hold (viktig at håret ikke blir stivt!), og grer lett over med en hårbørste for å få et naturlig resultat. Voila – så har du en perfekt hverdagsfrisyre som varer hele dagen!

Jeg har brukt disse produktene fra TONI&GUY:

  1. Volume Addiction Sjampo + Balsam
  2. Volume Pumping Mousse + Heat Protection Spray
  3. Sky High Volume Dry Shampoo + Body Amplify Creation Hairspray

Nå finner du TONI&GUY i alle H&M-butikker!