Gi høsthåret en boost
© Bulls

Slik pleier du håret best i høst

Gå høsten i møte med vakkert hår. Ikke la sommerens solferie etterlate håret matt og porøst. Velg produkter som styrker og gir nydelig glans, og invester i en god frisørbehandling som kan forvandle selv det tørreste håret.

Å gi håret ekstra kjærlighet etter ferien er alltid en god idé. Sol, saltvann og klor gjør at håret ofte kan se ekstra slitt og uflidd ut. Hvorfor ikke unne seg litt ekstra pleie, og hva med en deilig hodebunnsmassasje eller en fuktighetskur som slukker tørsten i et tørt hår?

SOS sommerhår

Skjellaget er det ytterste laget på håret og svekkes ved påvirkning fra blant annet UV-stråler, salt, kjemikalier og varmebehandling. Når skjellaget blir skadet, vil det sprekke opp slik at håret ser matt og livløst ut. Man kan beskytte håret ved å dekke det til eller bruke solbeskyttelse, men det vil alltid bli mer slitasje på lokkene på sommeren. Selv om du ikke har tenkt på dette i sommer, er det heldigvis hjelp å få. Dersom håret er veldig flisete, er det lurt å klippe vekk noen centimeter av tuppene med en god klipp hos frisøren. Resten av manken kan du redde med noen enkle grep.

Skogens gull

Hos Nikita skreddersys hårkuren til ditt hår, og i alle salongene brukes det hårkurer fra Eleni & Chris. Disse kurene er fulle av antioksidanter og vitaminer, og er bygget på ekstrakt fra multer som pleier og bygger opp håret. Multer inneholder fire ganger så mye antioksidanter som blant annet appelsin, og gir fantastisk næring til håret.

Flere tips til vakkert hår HER: