De største hårtrendene i 2018
© Anna Stokland/GettyImages

Slik skal du se ut på håret i 2018

Vi viser hvilke hårtrender som kommer til å regjere i år!

Etter fjorårets lange lob, tykke lugg og voluminøse hårflipper vi klare for et nytt år med en ny hårfrisyre.

I år er tilbehøret i sentrum, og enkle hårfrisyrer styrer showet. Her er hårtrendene du ikke kommer foruten i 2018:

SVETTEBÅND Kaia Gerber hårtrend
© Anna Stokland/Miu Miu

SVETTEBÅND

Miu Miu henter tilbake 90-tallets hårbånd, og fester det stramt rundt hodet på modellene. Båndet skal bli det nye it-tilbehøret i kombinasjon med spenner og hårklyper. Tidligere i år viste Altuzarra en feminin og klassisk look, der modellene bar både hårbøyler i sort skinn og i pels, og Guccis sporty svettebånd med store logoer var å se over alt.

En tykk eyeliner, markerte bryn, jevn base og stramt hår dratt bakover toppet med et hårbånd med elastikk er årets skjønnhetsuniform.

Hårstrikk hårtrend scrunchien
© Mansur Gavriel/GettyImages

SCRUNCHIEN

Hårstylisten til Bumble and Bumble, Lauren Philippson bandt det bølgete håret til modellene med en myk hårstrikk på visningen til Mansur Gavriel. Looken er uperfeksjonert med håret i en løs og tilfeldig hestehale. Denne frisyren er lett å kopiere hjemme.

bob
© Tory Burch/Brandon Maxwell / Anna Stokland

BOBEN

Den myke boben er like aktuell i år som i fjor, helt ufrisert med tilfeldige bølger i håret, litt som når du våkner etter å ha sovet med vått hår. La deg inspirere av modellene på visningen til Tory Burch og Brandon Maxwell - med en frisyre som rekker til rett over skuldrene.

Om du var en av de som klippet en lob i 2017, kan du trygt be frisøren om å stusse den enda kortere.

stram midtskill Bottega Veneta
© Bottega Veneta/Mugler/ Anna Stokland

STRAM MIDTSKILL

Midtskillen har lenge vært i vinden - det eneste som skiller den i år er at håret skal sitte stramt bak øret. Lag skillen med en kam og fest noen spenner i luggen foran slik at håret legger seg helt jevnt og glatt ned, gjerne etter en hårvask. Du kan også blåse kald luft på luggen, for å få det til å legge seg helt stramt. Avslutt med kjærestens hårvoks.

Hårspenne hårtrend versace
© Versace/Simone Rocha / Anna Stokland

STATEMENT-SPENNE

I år er hårspennen i alle former og farger det mest trendy hårtilbehøret. Simone Rocha sendte modellene ned catwalken med perlespenner, mens Versace valgte den vintagepregede gullspennen på begge sider av hodet. Så utrolig enkelt, men samtidig så elegant.

Når du først har fått øynene opp for statement-spennen, vil du legge merke til at den er overalt - fra catwalken til it-girls på både Instagram og Pinterest.

UKOMPLETT HESTEHALE victoria beckham
© Victoria Beckham/Anna Stokland

BECKHAM-HALE

Hos Victoria Beckham hadde modellene avslappede, lave, ukomplette hestehaler med både hele og halve håret i strikk. Looken er sporty, tilfeldig og superchic. Litt som når du setter opp håret når du skal vaske det, slik kan det henge hele dagen.

TILFELDIG LUGG
© Loewe/Akris / Anna Stokland

TILFELDIG LUGG

En av de største trendene i år som i fjor er den tilfeldige luggen, bare at den nå skal være tynnere, mer diskré og deles på midten - som om du er i ferd med å gro den ut, mens lengden kan du bestemme helt selv.

Denne formen for pannelugg krever heller ikke mye styling som den kortere varianten.