Følg denne enkle oppskriften, så våkner du opp mer perfekt hår hver dag
© Bloom Fashion

Slik våkner du med perfekte krøller

Har du bare fem minutter til overs om morgenen, er dette trikset genialt!

Få ting kan gi en så dårlig start på dagen som å våkne opp med en vanskelig morgensveis, som er umulig å spraye på plass. Heldigvis finnes det noen triks som ikke bare gjør morgenrutinen enklere, men som også gir den perfekte frisyren.

Den ene metoden vil gi deg lekkert, skjødesløst hår á la Kate Moss og Alexa Chung, og det krever ikke særlig mer enn en hårføner og en teksturspray. Om du heller vil våkne med vakre, nyfriserte bølger, har vi et tips til dette også.

Slik gjør du:

Kvelden i forveien vasker du håret og tørker det med en hårføner, inntil det er ca. 90 prosent tørt.

Legg deg deretter i senga, og sørg for å romstere rundt med håret på puta så mye som mulig før du sovner - alt etter hvor stort hår du ønsker dagen etter.

Neste morgen sprayer du i en smule teksturspray, fra for eksempel Kérastases Spray à porter, og grer gjennom med fingrene.

Voilá! Så enkelt får du perfekt bed head-hår, og det beste av alt er at det ikke tar med enn tre minutter å stelle.

Vil du se våre beste hårtips? Klikk deg inn HER!

Drømmer du heller om å våkne opp med velfriserte bølger, skal du følge denne metoden.

Slik gjør du:

Kvelden i forveien skal håret vært helt tørt og fritt for floker. Deretter skal du feste det i en stram, lavtsittende knute i nakken.

Samle håret i knuten ved å snurre alt håret i samme retning, og fest knuten med enten hårnåler eller en stram strikk. Nesten morgen skal du bare løsne knuten, og eventuelt massere inn litt hårolje i spissene, noe som vil gi glans og temme viltre småhår.

Er håret veldig flatt på toppen av hodet, kan du spraye i litt tørrsjampo innerst ved hårrøttene.

Unngå å gre gjennom håret med børsten, det vil kun gi brusete hår. Bruk i stedet fingrene til å gre det i gjennom, dersom du føler et behov for det.

Voilá! Håret går en lovende vår i møte.