© Anna Stockland

Tørrshampoo til tynt hår: De 5 beste

Gi håret mer fylde, og tryll de oljete lokkene vekk. Her er våres favoritt tørrshampooer i alle prisklasser

Tørrshampoo er en venn i nøden, når det er gått for lang tid siden siste hårvask og det litt fete håret skal skjules i farten. På få sekunder gir tørrshampooens pudrende effekt en fresh look for håret ditt.

Utover å matte kan en tørrshampoo også gi ekstra fylde til fint, skandinavisk hår, som er en av grunnene til at vi er så glad i tørrshampoo i Norden.

Dersom du vil ha en tørrshampoo som gir både fylde og skjuler manglende hårvask, gir vi deg våre fem favoritter.

© Bjorn Axèn

Diskret tørshampoo

En tung tørrshampoo kan nesten bli for mye for dem med helt tynt hår. Velg derfor en lettere variant, som denne fra Björn Axén, hvis du vil være sikker på å unngå hvite striper og en tung look.

Dry shampoo soft touch, Björn Axén hos lyko.no 129 kr.

© Orbie

Tørrshampoo for ekstra volum

Oribes tørrshampoo er en klassiker, og er spesielt god for deg som ønsker mer fyldig hår. Den gir både hold i håret og et mattende.

Dry texturizing spray, Oribe hos bangerhead.no ca. 239 kr.

© Hempz

Utrensende tørrshampoo

Tørrshampooen fra Hempz gjenoppliver håret og absorberer overflødig olje fra hodebunnen. Tørrshampooen inneholder 100% ren naturlig hampfrøolje og fuktighetsgivende Healthy Hair Complex.

Hempz Herbal Instant Dry Shampoo hos coverbrands.no 349 kr.

© L`Oreal Professionnel

Tørrshampoo for perfekt morgenhår

Hvis du ønsker en litt røff look kan du ta i bruk L'Oréals tørrshampoo, den lette og pudrede konsistensen gir den perfekte uperfekte frisyren.

Techni.art morning after dry shampoo, L’Oréal Professionnel hos coverbrands.no 169 kr.

© Jan Thomas Studio Haircare

Tørrshampoo for brunetter

Tørrshampoo kan være en utfordring for brunetter eller mørkhårede, da det hvite pulveret setter farge på håret. Jan Thomas Studio Haircare tilbyr tørrshampoo med fargepigmenter, slik at du ikke trenger å bekymre deg for grått hår! Den gir også volum og tekstur, og fjerner oljete hår.

Jan Thomas Studio Haircare, Dusty Dry Shampoo hos vita.no 139 kr.