Gigi Hadid
© Anna Stokland / Isabel Marant AW17

Video: Frisør viser sine beste triks for volum i håret

En av Danmarks dyktigste frisører viser sine beste triks for volum i håret, og guider deg til vakkert hår på under to minutter!

Danske Costume har intervjuet hårekspert Sara Falkenberg, som til daglig jobber som kreativ leder og frisør hos Stylebox frisør på Frederiksberg i København.

Hun har tonnevis med erfaring og kunnskap, og i videoen nedenfor viser hun hvordan du enkelt kan få mer volum og tekstur i håret.

Du trenger ikke mer enn tre produkter, og frisyren skapes på under to minutter - uten tvil en sikker hverdagsredning på travle morgener. Sjekk ut videoen her!

Det trenger du:

En tørrsjampo, en voksspray og en saltvannsspray. I videoen benyttes produktene Morning after dust fra L'Oréal Professionnel, Limesoufflé fra Less is Moreog Après beach wave and shine spray fra Oribe.

Slik gjør du:

  1. Begynn med å spraye tørrsjampo i håret, hvor du løfter forskjellige seksjoner av håret og sprayer produktet under.

  2. Fordel tørrsjampoen ved å massere den inn i hodebunnen med fingrene, og gre deretter gjennom håret med en børste. På denne måten får også lengdene nyte godt av produktet, noe som gir en god tekstur til hele håret.

  3. Fordel et enkelt pumpetrykk med sprayvoks i håndflatene, og klem det inn i håret fra midten og ned, noe som gir ytterligere tekstur til hårets lengder.

  4. Avslutt med saltvannsspray i hele håret, og tvinn gjerne noen tilfeldige lengder mens du sprayer dem, noe som gir mer fall og bevegelse til håret.

Musikk: Sherpa med Fornever