Høstens 8 deiligste dufter

Finn din nye duftfavortitt blant disse 8 høstnyhetene.

Høstens parfymer
1 / 9

Høstens parfymer

Nå som høsten er her, er det deilig med dufter som har litt tyngde. Finn din favoritt blant disse 8 sensuelle nyhetene.

Ny stjerne
2 / 9

Ny stjerne

Ikke bare har denne deilige høstduften vakre Eva Mendez som fronfigur, men den minner om søtsaker fra barndommen, praliner, frodige bær og syltetøy. Den er allikevel overraskende frisk og lett.

Angel EdT 40 ml fra Thierry Mugler, 495 kr.

Stella
3 / 9

Stella

Stella McCartney lanserer i høst en fornyet versjon av sin signaturduft Stella. Flakongen kommer med tre forskjellige mønstre i et begrenset opplag. Duften har noter som roser, peoner, amber og mandariner.

Stella EdP 30 ml fra Stella McCartney, 390 kr.

Uten tittel
4 / 9

Uten tittel

Denne parfymen er navnløs, men har allikevel sterk personlighet med fruktige noter som blant annet sitrus, røkelse, jasmin og musk. Flakongen fås i både 30 ml, 50 ml og 75 ml.

Untitled fra Martin Maison Margiela 30 ml, 545 kr.

Duft av Sahara
5 / 9

Duft av Sahara

Yves Saint Laurent hyller den legendarisk safaristilen med parfymen Saharienne. duften, som er et symbol på den frigjorte kvinnen, åpner med et glimt av sitrus, før ingefær og rosa pepperblomst tar over.

Saharienne fra Yves Saint Laurent, 525 kr.

Naken og sensuell
6 / 9

Naken og sensuell

Estée Lauder lanserer nå en ny versjon av dne sensuelle duften Sensous. Den er basert på sjasmin og liljer i skjønn forening med kokos, honning og musk.

Sensous Nude fra Estée Lauder, 405 kr.

Ny klassiker © Chanel
7 / 9

Ny klassiker

Høstens nyhet fra Chanel er lagd av parfymør Jacques Polge, som har vært hjernen bak flere av motehusets store duftsuksesser. Denne parfymen har duftnoter av mandarin, iris, jasmin, hvit musk, galbanum, og tonkabønner.

No19 Poudre EdP 100 ml fra Chanel, 1.185 kr.

Oh Lola!
8 / 9

Oh Lola!

Marc Jacobs har kreert en ny versjon av parfymen Lola. Den sprudlende nykommeren dufter himmelsk bringebær, peoner og vanilje.

Oh, Lola! EdP 50 ml fra Marc Jacobs, 610 kr.

Italiens eleganse
9 / 9

Italiens eleganse

Acqua di Parma har lansert en ny, yndig duft basert på planten sjasmin. Den føyer seg inn i rekken av klassikere fra det italienske dufthuset.

Gelsomino Nobile EdP 50 ml fra Acqua di Parma, 735 kr.