Høstens beste parfyme

Guerlain og Angelina Jolie har samarbeidet om å lage den ultimate duften for den moderne kvinnen, og Mon Guerlain er virkelig den perfekte duften i høst.

Visste du at favorittduften til oss nordmenn, er den vi har fått flest komplimenter for? Og vi holder oss ofte til den samme duften hele livet. Det gjør kanskje bestemoren og moren din? Nå er det blitt vanlig å bytte duft, og ikke minst ha flere parfymer i ”duftgarderoben”. Den samme duften passer kanskje ikke like godt på jobb, som til fest, eller på trening?

Moderne feminitet

Mange skifter også duft etter årstid. Den lette, fruktige og friske parfymen du bruker om sommeren, passer kanskje ikke like godt til den mørkere, kaldere og våtere høsten og vinteren? Mon Guerlain er den ultimate duften denne sesongen. Den spennende orientalske duften inneholder eksepsjonelle råvarer som lavendel, Jasmin, sandeltre og vanilje – og du kommer garantert til å få mange komplimenter for den.

Guerlain kan parfyme. De har laget verdenskjente dufter siden 1828. Denne gangen har Thierry Wasser latt seg inspirere av Angelina Jolie, og laget en duft som oser av kvinne; valgene, følelsene og drømmene som representerer moderne femininitet.

Luksuriøs

Den lekre flasken ”quadrilobe” er en av Guerlains ikoniske flakonger fra 1908. Den luksuriøse glassflasken reflekterer den duse rosa parfymen på en delikat måte, og sammen med den gylne utsmykkingen gir det flasken en kontrast mellom sterke, stramme linjer og sensuelle kurver som uttrykker femininitet. Den er så lekker at man ikke kan la den stå inne i baderomsskapet, men til pynt.

I tillegg til å være skuespiller, filmskaper og filantrop er Angelina Jolie kjent for sitt humanitære arbeid. Og hele inntekten hennes fra Mon Guerlain-samarbeidet doneres til veldedighet.

Drømmende

Den lekre reklamefilmen til Mon Guerlain ”Notes of a Woman” minner mer om en romantisk kortfilm, enn en kampanje. Angelina Jolie stråler i rollen som seg selv, og viser at den moderne kvinnen kan være modig, sterk, sensuell og fri. Filmen er spilt inn i Provence i Frankrike, der Carla-lavendelen som er en av ingrediensene i parfymen finnes.

Kjøp din Mon Guerlain her!