© Julie Sandlau

Høstens fineste smykker

La de lekre smykkene fra Julie Sandlau være prikken over i-en på høstantrekket.

Vi får aldri nok av smykker. Enten de er klassiske og tidløse eller mer trendbaserte, vi kan uansett aldri få for mye. Nå som høsten har ankommet ønsker vi å kle oss i deilig strikk, kombinert med enkle smykker som prikken over i-en. Smykker er også den perfekte gave til hun som har alt. Kanskje du skal i en bursdag til en venninne eller trenger en konfirmasjonsgave? Uansett om du trenger en gave, eller bare ønsker å unne deg selv noe fint, bør du sjekke ut smykkene fra Julie Sandlau og ID fine jewelry.

Julie Sandlau har designet smykker for merket med samme navn, i seksten år. Den danske designeren har som filosofi å skape moderne luksuriøse smykker med et enkelt og elegant design. Smykkene er klassiske og tidløse så du vil kunne bruke de i år etter år. Alle trenger noen klassiske smykker som passer like bra til hverdager i jeans som til kjole på fest.

© Julie Sandlau

Fine jewelry

Julie Sandlau har designet en eksklusiv smykkekolleksjon som heter ”fine jewelry”. Fine jewelry er en tittel som brukes om smykker som er laget med edelmetaller, slik som gull, sølv eller platinametallene. I tillegg er det et krav om at det bare kan brukes edelstener. Smykkene du finner i Sandlau`s fine jewelry kolleksjon er derfor smykker med ypperste kvalitet. Disse smykkene kan du bruke 24/7 uten å bekymre deg for at de skal endre farge eller bli slitt. Dette er klassiske smykker du vil kunne ha i mange år og som kan gå i generasjoner. Disse smykkene er en god investering som aldri går av moten.

© Julie Sandlau

Definer din stil

Julie Sandlau står også bak smykkemerket ”ID fine jewelry”. ID fine jewelry er et ungt og sesongbasert smykkemerke som følger trender og er mer budsjettvennlig enn Julie Sandlau smykkeneU. Kolleksjonene består av et bredt utvalg av ulike stiler, så du er garantert å finne noe som passer deg og din stil. Merkets filosofi handler om at alle skal kunne finne smykker som passer sin stil og identitet. Enten du er klassisk, minimalistisk, rocka eller bohemsk- du vil garantert finne smykkene som passer deg.

© ID fine jewelry

Julie Sandlau smykker kan kjøpes i egen butikk i Akersgata 43 i Oslo, eller inne på nettsiden til Julie Sandlau. Det er også mange forhandlere som fører Julie Sandlau smykker rundt om i landet. Sjekk ut forhandlerlisten her. ID fine jewelry kan kjøpes inne på deres nettside.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Julie Sandlau.