Høstens tilbehør: Tidløse smykker i sølv

Stilrent og klassisk. David-Andersen relanserer både nye og gamle sølvsmykker som passer perfekt til høstens fargetrender.

Helt siden 1876 har David-Andersen vært en ledende produsent innen gull- og sølvproduksjon i Norge. Denne høsten har de dykket ned i arkivet, og lanserer en smykkekolleksjon med både nye og gamle klassikere.

Kolleksjonen består av 23 ulike smykker, alle i ekte sølv. Fra et klassisk sølvhjerte i halsen til tidløse armlenker og øreringer.

HØSTENS MUST HAVE

De stilrene smykkene er perfekte å kombinere med høstens sterke trendfarger, enten det er en rød strikkegenser til hverdag eller en lilla silkebluse til fest.

Det minimalistiske designet gjør smykkene svært anvendelige, og de fungerer like godt alene som i kombinasjon med andre smykker.

BRUK SMYKKENE SAMMEN

Mix and Match var en av smykketrendene som prydet catwalken under New York Fashion Week. Designerne blandet både farger og stiler, fra små og store øreringer til større statement pieces.

Bruk gjerne flere av ringene sammen, og kombiner med store øreringene og armbånd.

Ønsker du å introdusere noen elementer i gull, så kan du alltid kombinere smykkene med andre favoritter fra David-Andersen. For eksempel de søte smykkene fra Camilla Pihl sin siste kolleksjon, eller David-Andersensstjernetegn-kolleksjon.

GI SMYKKENE ET PERSONLIG PREG

Disse smykkene er den perfekt gave, enten det er til deg selv eller noen du er glad i. Å gravere inn en liten hilsen, en betydningsfull dato eller kun noen bokstaver kan gjøre gaven enda mer personlig.

Med denne smykkekolleksjonen kan du virkelig sette ditt eget preg på smykkene. Det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Se hele smykkekolleksjonen her.