kvinne med linjer i pannen
© Getty Images

10 anti-aging triks som virker

Rynker viser at du smiler og lever! Men man ønsker jo å beholde den mest ungdommelige utgaven av deg selv - så lenge som mulig.

fotmaske

Unngå sprekker i huden

Jo eldre du blir, jo tørrere blir huden. Det gjelder også den på føttene. Hold de unge med en smart fot maske. Det er krem i sokkene som pleier tørre føtter, og etter 20 minutter har du helt mye føtter.

Masque Me Up Foot mask 54kr fra Apotek 1

sensai lip treatment

Plump it up

Leppene dine mister ikke kun farge, men også fylde med alderen. Det gjelder å booste dem med fukt. Smør de daglig inn med denne leppebehandlingen, som pleier både lepper og huden rundt munnen. Den øker hudens kollagen nivå, som gir spenstig hud og fyldigere lepper.

Cellular performance total lip treatment, Sensai hos kicks.no 865 kr.

instablur The body shop

Tryllekrem

Markedet har lenge skrytt av blurkremer. De skal legge et usynlig filter på huden, som fyller rynkene og reflekterer lyset, slik at rynkene blir usynlig. Effekten er midlertidig og rynkene vil være synlig igjen når du vasker ansiktet.

All-in-one instablur universal, The Body Shop 249 kr.

luna 2

Elektrisk hjemmehjelp

Den elektriske rensebørsten gjør det enklere å rense huden i dybden. De elektriske impulsene virker utglattende på begynnende linjer.

Luna 2, Foreo hos lyko.no 1.655 kr.

skinesis faciallift

Masser deg glattere

Mange anti-age kremer anbefaler at du supplerer med en ansiktsmassasje for optimal effekt. Helt ærlig - det får vi jo aldri tid til. Dette instrumentet gjør det samme og kan brukes foran tv`en. Massasjen løsner spenninger, demper hevelser og løfter - slik at du får en mer markert ansiktskontur.

Skinesis faciallift, Sarah Chapman hos Net-a-porter.com ca. 370 kr.

skin roller swiss clinic

Gå i dybden

Veldig mange kvinner er begynt å rulle huden med små nåler, og det er god grunn til å hoppe med på den stikkende bølgen. En dermaroller er nemlig et av de mest effektive redskaper til å bekjempe tegn på aldring. Under rullingen lages det små huller i huden, som får den til å produsere mer kollagen, som tydelig reduserer synligheten av begynnende linjer.

Skin roller, Swiss Clinic 520 kr.

murad eye lift

Young looking

Huden er ekstra tynn rundt øynene, så det er her aldringen viser seg aller først. På bare 15 minutter vil denne masken for øynene minske synlige rynker. Øyekrem og maske legges under øynene og tilfører masse fukt.

Eye lift firming treatment, Murad hos eleven.no 791 kr.

Body shop håndkrem

Ta hånd om ...

... dine hender, de avslører din alder. Prøv The Body Shop sin håndkrem, som fukter både hender, neglebånd og negler. Den lille størrelsen gjør den perfekt til å ha i vesken, slik at du får litt håndpleie på farten.

Hemp håndkrem 79 kr

Solkrem

Verdens beste

Den beste rynkekremen i verden er en solkrem. Ja, du vet det godt. Solkrem er og blir det viktigste middelet for å forebygge rynker. Vil du ha en effektiv rynkekrem? Gå etter en med høyt innhold av A-vitamin.

Super3 vitamin a anti-wrinkle booster, Beauté Pacifique 569 kr

kokosolje

Spis fett

Når det er balanse mellom fett og fukt i huden, får den en flott glød. Sørg for å få fettstoff gjennom kostholdet. Omega 3-fettsyrer brukes til å danne nye hudceller, mens omega 6-fettsyrer styrker veksten. Stek maten din i kokosolje, spis fiskeolje, avokado og egg for å få en flott hud.

Økologisk kokosolie, life.no 159kr