© Anna Stokland / Balmain SS23

10 anti-aging triks som virker

Linjer og rynker viser at du smiler og lever! Men man ønsker jo å beholde den mest ungdommelige utgaven av deg selv - så lenge som mulig.

sensai lip treatment

Plump it up

Leppene dine mister ikke kun farge, men også fylde med alderen. Det gjelder å booste dem med fukt. Smør de daglig inn med denne leppebehandlingen, som pleier både lepper og huden rundt munnen. Den øker hudens kollagen nivå, som gir spenstig hud og fyldigere lepper.

Cellular performance total lip treatment, Sensai hos kicks.no 1.125 kr.

Unngå sprekker i huden

Jo eldre du blir, jo tørrere blir huden. Det gjelder også den på føttene. Hold de unge med en smart fot maske. Det er krem i sokkene som pleier tørre føtter, og etter 20 minutter har du helt mye føtter.

Beauty PRO Foot & Callus Peel Removes Dead Skin In 7 Days, maske, 149 kr fra Lyko.no

Tryllekrem

Markedet har lenge skrytt av blurkremer. De skal legge et usynlig filter på huden, som fyller rynkene og reflekterer lyset, slik at rynkene blir usynlig. Effekten er midlertidig og rynkene vil være synlig igjen når du vasker ansiktet.

BeautyAct Instant Blur Primer, Hos Kicks.no 199 kr.

Elektrisk hjemmehjelp

Den elektriske rensebørsten gjør det enklere å rense huden i dybden. De elektriske impulsene virker utglattende på begynnende linjer.

Luna mini 2, Foreo hos lyko.no 1.815 kr.

Masser deg glattere

Mange anti-age kremer anbefaler at du supplerer med en ansiktsmassasje for optimal effekt. De siste par årene har det eksplodert med ulike former for ansiktsyoga og massasjeverktøy som skal drenere ansiktet, øke blodsirkulasjonen, og gjøre huden fast og glødende. En Gua Sha gjør jobben lekende lett, og ikke minst superbehagelig og deilig. Unn deg noen minutter med hjemmespa om morgningen eller kvelden med favorittserumet ditt og se resultatene nesten umiddelbart!

Coohé Gua Sha Body Rose Quartz Body hos Lyko.no, 549 kr.

Gå i dybden

Veldig mange kvinner er begynt å rulle huden med små nåler, og det er god grunn til å hoppe med på den stikkende bølgen. En dermaroller er nemlig et av de mest effektive redskaper til å bekjempe tegn på aldring. Under rullingen lages det små huller i huden, som får den til å produsere mer kollagen, som tydelig reduserer synligheten av begynnende linjer.

Derma roller, hos Lyko.no 345 kr.

Young looking

Huden er ekstra tynn rundt øynene, så det er her aldringen viser seg aller først. På bare 15 minutter vil denne masken for øynene minske synlige rynker. Øyekrem og maske legges under øynene og tilfører masse fukt.

All about eyes, Clinique hos eleven.no 365 kr.

Ta hånd om ...

... dine hender, de avslører din alder. Prøv The Body Shop sin håndkrem, som fukter både hender, neglebånd og negler. Den lille størrelsen gjør den perfekt til å ha i vesken, slik at du får litt håndpleie på farten.

Hemp håndkrem 198 kr

Solkrem

Verdens beste

Den beste rynkekremen i verden er en solkrem. Ja, du vet det godt. Solkrem er og blir det viktigste middelet for å forebygge rynker. Vil du ha en effektiv rynkekrem? Gå etter en med høyt innhold av A-vitamin.

Super3 vitamin a anti-wrinkle booster, Beauté Pacifique 595 kr

kokosolje

Spis fett

Når det er balanse mellom fett og fukt i huden, får den en flott glød. Sørg for å få fettstoff gjennom kostholdet. Omega 3-fettsyrer brukes til å danne nye hudceller, mens omega 6-fettsyrer styrker veksten. Stek maten din i kokosolje, spis fiskeolje, avokado og egg for å få en flott hud.

Økologisk kokosolie, life.no 159kr