3 kremer som får deg til å smile

Her er våre kuldekrem-favoritter når gradestokken viser blått!

biotherm
1 / 3

For knusktørr hud

Vintermånedene krever litt mer av din vanlige hudpleierutine, da både kulde og tørt inneklima utfordrer hudens fuktnivå.

En kuldekrem skal holde på fuktighet som ellers fordamper når det er kaldt. I ordets rette forstand er en kuldekrem en fet balm som skal beskytte og pleie huden når du går fra varm til iskald luft. Kremen består ofte av mineraloljer, glyserin og silikoner som legger seg som et plaster på knusktørr hud, og skal helst være uten parfyme, farge og konserveringsmidler. Vi har testet oss frem, og funnet våre tre favoritter for vinteren:

Biotherms nye fuktighetsbalm består av deilige ekstrakter som skal tilføye rikelig med fukt, og hjelpe mot hudproblemer som tørrhet, prikking, rødhet og ubehag. Den passer utmerket til deg med sensitiv og dehydrert hud. Balmen skal også styrke og beskytte hudbarrieren, og glatte ut tørre partier. Dette er vår absolutte favoritt!

Kuldekrem fraBiotherm, 465 kr.

Eksperttips: Slik blir du kvitt sorte hudormer på nesa!

waso shiseido
2 / 3

For kombinert til fet hud

Har du egentlig en fet eller kombinert hud,men samtidig en tendens til å bli helt stiv i maska om vinteren? Da bør du prøve kremen fra den nye serien til Shiseido. Waso, som serien heter er rik på gulrot ekstrakter - som skal virke nærende og pleiende på huden. Dag for dag vil ansiktet føles gjennomfuktet, mykt og beskyttet mot vinterens utfordringer. Denne kremen kan du bruke året rundt, uavhengig av temperaturen.

Kuldekrem fraShiseido, 440 kr.

Fått med deg? Økologisk hudpleiemerke endelig til Norge!

Decleor kuldekrem
3 / 3

For rød og sensitiv hud

De deilige, aromatiske kremene fra Decléor er ikke bare kjent for duftene, men også konsistensene som føles som silke mot huden. Intense Nutrition-serien passer utmerket på vinteren, og består av merianolje, avokadoolje, tranebærolje og arganolje som er rike på antioksidanter, E-vitamin, A-vitamin og essensielle fettsyrer som skal fukte, pleie og mykgjøre gusten og stram hud. Resultatet er en jevn og glødende hud som du vil elske.

Kuldekrem fra Decléor, 499 kr.

Vær også flink til å pleie huden med oljebaserte ansiktsrenser om vinteren. Slik hjelper du huden å bevare på fukten når den trenger det mest.