ansiktskrem øyenkrem modell produkter
© Anna Stokland / APC

3 uunværlige produkter enhver kvinne bør eie

Vil du ha kontroll på huden din? Dette er produktene du må ha i baderomsskapet!

Det kan være vanskelig å vite hvilke produkter man bør investere i, og ikke minst hvilke man kan utelate i den store jungelen av skjønnhetsprodukter.

Derfor har vi funnet tre nye produkter som er lurt å ha stående, spesielt i kritiske situasjoner hvor du enten har fått for lite søvn, eller merker at urenhetene melder sin ankomst.

Vi tipser: Dette er Costume-redaksjonens mest brukte skjønnhetstriks

1. Multibeskyttelse i ett produkt

Alle bør eie en god fuktighetskrem, og spesielt nå som temperaturen synker og gir tørr og irritert hud. Om du ønsker ekstra beskyttelse i dagkremen din, vil Vichys nye genialprodukt «Slow Âge» være et godt forslag. Fuktighetskremen er et multifunksjonelt produkt, som vil si at det er laget for å forsvare huden mot både stress, forurensning og skadelig UV-stråler.

Denne kremen har hele ni års forskning bak seg, og inneholder probiotika (også kalt melkesyrebakterier) som styrker hudens barriere, antioksidanter som bekjemper inflammasjon.

Det vil si at du både får ingredienser som forhindrer ulike utfordringer for huden, samtidig som du er beskyttet mot solens aldrende stråler - noe vi vet er skadelig også på denne tiden av året.

2. En kjølende øyekrem

Tidlige morgenmøter eller sene fester setter sine spor under øynene, og krever et helt spesielt hjelpemiddel: En god øyekrem oppbevart i kjøleskapet. Den pleiende, og nå avkjølende kremen vil roe ned de hovne posene under øynene, og få det til å se ut som om du faktisk har fått dine åtte timer med skjønnhetssøvn - noe vi vet er bra både for utseendet og vekten.

Geniale tips: Slik får du mer energi i vinterhalvåret

Velg gjerne en krem med en kjølende applikator, slik at du også kan bruke den til å gi deg selv en mild trykkpunktmassasje under øynene.

3. SOS-produktet til urenhetene

Hvis det er én ting vi hater, så er det en kvise som melder sin ankomst kvelden før vi skal noe spesielt.

Heldigvis er du ikke helt maktesløs i kampen mot urenhetene - det har med tiden nemlig kommet en del produkter som kan roe ned og redusere urenhetenes levetid.

Poduktet Buffering Lotion fra «Mario Badescu» forebygger, behandler urenheter og dypere akne uten å tørke ut huden. På grunn av kremens innhold av biotin (B-vitamin), har produktet en beroligende effekt på inflammasjonen i huden, altså det som fører til kviser. Flere i redaksjonen har prøvd den, og kan rapportere at urenhetene faktisk forsvant etter bare 24 timer!