Produktsentenes Instagram, Josephineskriver_Instagram
© @Josephineskriver

5 masker du må prøve nå

Her er ansiktsmaskene vi har testet og liker!

sneglemaske

SNEGLEMASKE

Dukmasker, også kjent som sheet mask er de mest populære pleieproduktene for tiden, og ingrediensen snegleslim er en besteselger på grunn av sine gode fuktgivende effekter. Denne masken passer til alle hudtyper i alle aldre, og er spesielt god for dehydrert eller fet hud som er tørr.

OH K Snail Sheet, 98 kr.

honningmaske

HONNINGMASKE

Denne deilig honningmasken passer alle hydtyper - spesielt den tørre. Masken gir masse næring som vil kjennes på hudoverflaten i flere dager. Med denne masken følger også en superspatel som gjør det enkelt å påføre masken. Vi er nærmest avhengig av denne!

Honey Mask I'm from, 348 kr.

Lancome face mask

GJENNOMFUKTET HUD

Lancômes Hydrogel Melting Mask er proppfull av gode ingredienser som virker nærende, pleiende og fuktgivende. Etter 20 - 30 minutter med masken vil ansiktet føles gjennomfuktet og boostet - akkurat det man trenger i disse dager når temperaturen har sunket og luften er kaldere.

Hydrogel Melting Mask fra Lancôme, 120 kr per sheet.

FET HUD

Denne todelte masken er perfekt for fet og uren hud som har tendenser til å bli grå, gusten og ru. Masken virker eksfolierende, men samtidig fuktgivende om huden din føles fet, men samtidig dehydrert.

Murad Hydro-Glow, 719 kr.

Tata Harper

PRISVINNENDE MASKE

Vekk ny hud til live med den eksfolierende og berømte ansiktsmasken fra Tata Harper - det prisvinnende merket som er kjent for sine naturlige og pleiende ingredienser. Masken inneholder salisylsyre som fjerner døde hudceller og aloe vera som virker beroligende på huden. Kjør en ordentlig omgang med hudpleie en gang i uken, og se hvilket underverk den gjør på huden. Denne er dog litt stiv i prisen, men verdt penga når huden står på spill.

Resurfacing mask fra Tata Harper, 649 kr hos skincity.no.