6 tips til lekre sommerben

Sommeren er på vei og det er på tide å forberede kroppen for varme, solfylte dager. Se hvordan du går frem for lekre sommerben!

6 tips til lekre sommerben
1 / 6

1. SKRUBB

Begynn med å gi huden en omgang med skrubb, spesielt albuer, knær og legger. Den deilige skrubben fra Aesop polerer huden og etterlater myk og fuktig hud som dufter fantastisk. Husk at skjoldete hud ofte skyldes ujevn absorbering i huden når du smører på kremer og selvbruning. Derfor er det viktig at den er helt ren for at du skal få et naturlig resultat.

Skrubb fra Aesop, 390 kr.

6 tips til lekre sommerben
2 / 6

2. HÅRFJERNING

Denne deilige barberingskremen fra Kiehl's inneholder Aloe Vera som virker lindrende og skånsomt på huden. Et smart tips er å barbere etter en varm dusj, da er hårene ekstra myke. Smør den på leggene, og bruk en barberhøvel til å fjerne uønsket hår.

Barberingskrem fra Kiehl's, 150 kr.

6 tips til lekre sommerben
3 / 6

3. OPPSTRAMMING OG CELLULITTFJERNING

Masser inn en cellulittolje for å få et virkelig bra resultat. Den fra Weleda strammer opp huden, har en dyptvirkende effekt og gir huden en boost, spesielt området rundt rumpa.

Olje fra Weleda, 279 kr.

6 tips til lekre sommerben
4 / 6

4. SELVBRUNING

Brun-uten-sol er benas beste venn. De ser alltid litt flottere og sterkere ut med en gyllen farge fordi lyset reflekteres mer jevnt over hele benet. Selvbruneren fra Sisley gir rikelig med fukt, en jevn glød og absorberes raskt inn i huden. Vårt beste tips er å smøre et tynt lag i sirkelbevegelser før du går til sengs, og vi lover at du står opp med en farge som etter tre dager i sola. Bruk selvbruning to ganger i uken for å vedlikeholde fargen.

Selvbruner fra Sisley, 953 kr.

Solbriller: Dette er formen som gjelder nå!

6 tips til lekre sommerben
5 / 6

5. JEVNERE FARGE

Hvis du har et problem med synlige blodårer, blåmerker og andre fargeforandringer trenger du kanskje et kraftigere våpen enn selvbruning. Biotherm har lansert en BB-krem som demper trøtte ben, jevner ut hudtonen og gir en naturlig glød, nesten som når du har på en strømpe. Bruk den som en kroppskrem før du går ut døra.

Kroppskrem fra Biotherm, 229 kr.

6 tips til lekre sommerben
6 / 6

6. GYLLEN GLØD

En skimrende, gullfarget olje på bena forvandler deg til en gyllen gudinne. Smør inn bena (eller hvorfor ikke hele kroppen), hopp inn i et kort skjørt, høye hæler og nyt de solfylte dagene.

Husk å vask hendene godt når du er ferdig for å unngå gulrotfargede håndflater.

Vårklassikere: 10 skjørt vi ønsker oss nå!

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev