Annette tipser: SOS-produktene som funker

- Her er mine must-haves til meg selv og den lille!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Nå er det snart en måned siden jeg ble mamma for første gang, og livet ble helt snudd på hodet. Til det positive! Selv om jeg har kjent på følelsen av kaos og mangel på rutiner her hjemme, så lærer jeg nye ting for hver dag som går. For eksempel hvilke innkjøp til babyen som har vært nødvendige - og motsatt. For når man går gravid i 9 måneder rekker man jo å lese seg opp på litt av hvert, og kjøper gjerne det meste som "anbefales" - for man vil jo det beste for barnet sitt!

Bodyer, gulpekluter, pledd, bleier, våtservietter og smokker er det jeg har hatt absolutt mest bruk for. Og sånn tror jeg nok det er for de fleste. Når det kommer til pleie - så har jeg fått god bruk for serien til A-DERMA, både til meg selv og babyen! Produktene er fuktgivende og pleiende, og beskytter babyens sarte hud mot for eksempel uttørring og irritasjoner.

Her er mine favoritter:

Til meg:

Til meg:

Det har aldri vært så deilig å dusje som det er nå for tiden, og det må skje raskt og effektivt! Jeg vet ikke om dette er et vanlig problem, men etter fødselen har huden min plutselig blitt ekstremt tørr. Spesielt rundt albuene, inne i navlen og på leggene. A-Derma Exomega Cleansing Oil er en deilig renseolje som er perfekt til tørr og irritert hud (eller hud med lett eksem). Dessuten etterlater den en tynn og beskyttende hinne på huden - noe som forlenger effekten av krem og lotion! Etter dusj smører jeg meg inn med nyheten A-Derma Exomega Control Balm, som inneholder minimalt med ingredienser og som har en utrolig deilig konsistens. Den gir masse næring og fukt til huden. A-Derma Exomega Control er en nyhet som erstatter tidligere Exomega serien og det finnes et utvalg av ulike konsistenser, både lotion krem og balm.

Til babyen:

De første gangene vi badet babyen gjorde vi det med kun vann og uten såpe. Hyppig bruk av såper og oljer kan fjerne det naturlige fettlaget og tørke ut huden, og man bør være bevisst på hva produktene man bruker inneholder. Derfor bruker jeg litt av den parfymefrie vaskegelen A- Derma Exomega Foaming Gel i badevannet, som er perfekt til ømfintlig babyhud.

Den flytende vaskegelen rengjør skånsomt uten å skade hudens naturlige hudbarriere, og inneholder blant annet ingrediensene Rhealba® havrekimekstrakt som gjør huden myk og fuktet. Etter at den lille er badet og klappet helt tørr, masserer jeg forsiktig inn med litt A-Derma Exomega Control Balm med rolige bevegelser. Jeg synes det er helt topp at hele familien kan bruke det samme produktet, og fuktighetskremen kan påføres daglig både i ansiktet og på kroppen.

Selve badingen og kosen etterpå er noe jeg gleder meg til hver gang. I begynnelsen var det ikke like stas - med masse gråting - men nå ser jeg at han synes det er deilig med det kroppstempererte vannet, og etterpå blir han helt rolig og sover tungt.

SOS til svekket, sår og irritert hud

Tre produkter jeg vil anbefale å alltid ha på lur, er A-Derma Dermalibour+ serien. Det er en komplett SOS-serie til rød, sår og irritert hud, med anti-bakterielle produkter som begrenser bakteriespredning og er gjenoppbyggende. Serien inneholder både en krem, vask og stift og med trygge og effektive ingredienser, og er supre å ha i perioder med rød hud, små sår, sprekker, utslett, skrubbsår og såre barnestumper.

Den flytende vasken er også praktisk ved håndhygiene for å begrense bakteriell overføring og egnet for daglig vask. Dermalibour+ kremen er fin å bruke på barnestumpen, når den er rød og irritert, mens den lille stiften har samme pleiende egenskaper, men egner seg perfekt for mindre hudområder. Den er helt genial å ha med i stellevesken!

Babyens første solkrem

Det er viktig å passe på at babyer ikke ligger i solen eller utsettes for solstråler (de skal også skjermes for gjenskinn i vann og sand). Men når babyen blir litt større og trenger solbeskyttelse, kommer jeg til å bruke A-DERMA Protect AD Cream SPF 50+. Den kan brukes fra 6 måneders-alder, og er den eneste solkremen som gjenoppbygger hudbarrieren i sollys! Den passer like fint til voksne, og egner seg også for dem med tørr, irritert hud med tendens til atopi.