The Hanacure: masken som gjør deg 100 år eldre, deretter 10 år yngre
© Drew Barrymore_Instagram

Ansiktsmasken som tar av på Instagram

The Hanacure er masken som tar sosiale medier med storm - en maske som først gjør deg 100 år eldre, deretter 10 år yngre

5. mai 2017 av Silje Kilmork

Det eksploderte da Drew Barrymore la ut et bilde av seg selv på Instagram - der hun mildt sagt ser unormalt sliten ut. Skuespilleren hadde testet The Hanacure, som i dag tar av på sosiale medier. 

The Hanacure er en k-beautynyhet fra det evig skjønnhetsaktuelle Korea. Den gjør ansiktet ditt 100 år eldre, deretter 10 år yngre.  Etter Drew la ut selfien, har fenomenet tatt av - nå ønsker alle å prøve den populære masken. Resultatet er såpass sjokkerende at det nå er opprettet en egen Instagram-konto under navnet The Hanacure Effect. 

Dette er anti-agekremene som faktisk funker

Drew Barrymore tester The Hanacure
© Drew Barrymore_Instagram
The Hanacure: før og etter bruk av ansiktsmasken
© hanacureeffect_Instagram

Masken får huden i ansiktet til å trekke seg sammen som en rosin i 30 minutter, slik at du ser ordentlig gammel og sliten ut. Deretter vaskes den av, og resultatet er et langt mer opplagt utseende - heldigvis. Huden føles ren, frisk og opplagt, og hudtonen blir jevnere. Hele 10 år yngre, mener Drew Barrymore. 

Nå gjenstår det å teste masken selv. En ting er sikkert, man får i det minste et festlig Instagrambilde. Se mer om hvordan pleien fungerer i videoen under. 

The Hanacure kan kjøpes her. 

Seneste

Kanskje du også er interessert i...