The Hanacure: masken som gjør deg 100 år eldre, deretter 10 år yngre
© Drew Barrymore_Instagram

Ansiktsmasken som tar av på Instagram

The Hanacure er masken som tar sosiale medier med storm - en maske som først gjør deg 100 år eldre, deretter 10 år yngre

Det eksploderte da Drew Barrymore la ut et bilde av seg selv på Instagram - der hun mildt sagt ser unormalt sliten ut. Skuespilleren hadde testet The Hanacure, som i dag tar av på sosiale medier.

The Hanacure er en k-beautynyhet fra det evig skjønnhetsaktuelle Korea. Den gjør ansiktet ditt 100 år eldre, deretter 10 år yngre. Etter Drew la ut selfien, har fenomenet tatt av - nå ønsker alle å prøve den populære masken. Resultatet er såpass sjokkerende at det nå er opprettet en egen Instagram-konto under navnet The Hanacure Effect.

Dette er anti-agekremene som faktisk funker

Drew Barrymore tester The Hanacure
© Drew Barrymore_Instagram
The Hanacure: før og etter bruk av ansiktsmasken
© hanacureeffect_Instagram

Masken får huden i ansiktet til å trekke seg sammen som en rosin i 30 minutter, slik at du ser ordentlig gammel og sliten ut. Deretter vaskes den av, og resultatet er et langt mer opplagt utseende - heldigvis. Huden føles ren, frisk og opplagt, og hudtonen blir jevnere. Hele 10 år yngre, mener Drew Barrymore.

Nå gjenstår det å teste masken selv. En ting er sikkert, man får i det minste et festlig Instagrambilde. Se mer om hvordan pleien fungerer i videoen under.

The Hanacure kan kjøpes her.