5 ansiktssprayer som får sminken til å sitte bedre

De små hjelperne er geniale å ha med seg i veske når du trenger å friske opp sminken. Vi har testet oss frem!

Quick fix-sprayer til ansiktet © GettyImages
1 / 6

Quick fix-sprayer til ansiktet

Du vet de dagene der den ene avtalen biter den andre i halen, og du omtrent ikke har tid til å ta en kjapp titt i speilet før du haster avgårde til neste punkt på agendaen?

Det er på sånne dager du har behov for en quick fix-spray i veska. Enten du trenger å vekke liv i sliten hud eller friske opp sminken.

Vi har testet oss gjennom ulike varianter - her er favorittene:

Urban Decay all nighter setting spray
2 / 6

Holdbar sminke natten lang

All Nighter fra Urban Decay er for den sminkevante. Sprayen sørger for at sminken holder dagen lang – faktisk helt opptil 16 timer, og inneholder en temperaturkontroll som sørger for at sminken ikke sklir når kroppen blir varm og svett, og derfor kan du danse natten lang uten å tenke på huden skal bli blank. Dette er sprayen makeupartistene bærer med seg i sminkekofferten, og bruker et sprut fra denne fremfor fikseringspudderet, perfekt for deg med fet hud!

All Nighter Setting Spray fra Urban Decay, 250 kr

Aesop immediate moisture facial hydrosol
3 / 6

Fuktbomben

Fuktsprayen fra Aesop egner seg perfekt til tørr vinterhud. Den inneholder nærende og beroligende ingredienser som roseblader, bergamott og kamille, som dufter helt fantastisk. Så for deg som lett blir rød og ru i kinnene, er sprayen på flaske en redning, perfekt til å bruke alene eller over sminken.

Immediate Moisture Facial Hydrosol fra Aesop, 314 kr

Armani prima refreshing make-up fix
4 / 6

Glød på flaske

Make-up fix fra Armani er en ultimat følgesvenn gjennom en lang dag. Sprayen inneholder små skimmerpartikler som gir øyeblikkelig glød og fukt. Den kan brukes rett etter at du har lagt sminken, for å tilføye litt ekstra fukt, og så igjen når du føler et behov for litt ekstra glød eller pleie.

Prima Refreshing make-up fix fra Armani, 430 kr

Colorscience setting mist
5 / 6

Umiddelbar pleie

Kildevanssprayen fra La Roche-Posay er en quick-fixer i ordets rette forstand. Den pleier huden umiddelbart og beskytter mot ytre påvirkninger. Tips: Er du typen som foretrekker løspudder fremfor flytende foundation, passer denne utmerket til å spraye over ansiktet når du har lagt sminken for å unngå det pudrete resultatet. Sprayen beroliger irritert hud, absorberer raskt inn i huden og pleier tørr og flassete hud. Er du ofte på reise? Da bør du ha denne med deg i vesken!

Thermal spring water fra La Roche Posay, 114 kr.

Mac prep+prime fix
6 / 6

Sminkedronningen

Er du glad i kontureringsmetoden, og ofte sminker deg lag på lag til fest? Da er sprayen fra Mac en must-have. Den inneholder nærende og fuktgivende ingredienser som vekker sliten hud. Et genialt triks er å spraye den på en svamp rett etter at du har lagt foundation, og forsiktig trykke svampen i ansiktet. Slik får du både en jevnere dekk, men også sørger for at sminke sitter bedre. Deretter kan du fortsette den vanlig rutinen med pudder, rouge og highlighter.

Prep+prime fix+ fra Mac, 175 kr

Her er 5 øyemasker som redder julebordskvelden!

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev