© Instagram: @haileybaldwin, @emrata, @kendalljenner

Anti-age: Dette MÅ du vite!

Disse fem ingrediensene utgjør hele forskjellen, og får huden din til å holde seg ung og vakker lengre.

(Annonsørinnhold)

Vi tror ikke på mirakler, men ved å bruke riktig ansiktskrem kan du både redusere aldringstegn og få en hud som ser både sunnere og friskere ut. Men hvordan finne ut hvilke produkter som passer for deg? Det er lett å gå seg vill i jungelen av skjønnhetsprodukter, som ofte lover mer enn de kan holde.

Det du bør fokusere på er først og fremst ingredienslisten. Det er et must at dagkremen din inneholder UV-beskyttelse, for å forebygge nedbrytning og aldringstegn. Flere studier viser dokumenterte resultater på at spesielt peptider og vitamin A har en god effekt på rynkereduksjon etter lengre tids bruk. For å skille mellom effektive produkter og mindre effektive produkter, bør du sjekke at kremen inneholder aktive ingredienser (og de bør ikke ligge nederst sammen med konserveringsmidlene).

Topp 5 anti-age ingredienser som virker:

1. Retinol: Dette er vitamin A, den hudpleieingrediensen med flest dokumenterte forskningsresultater. Retinol reduserer fine linjer og rynker, fjerner pigmentflekker og forbedrer en grå og sliten hud.

Dermalogica overnight retinol repair og multivitamin power recovery masque

2. Peptider: Det finnes mange ulike peptider, med forskjellige virkeområder innenfor aldring, pigmentering og sensitivitet. Peptider har blitt kjent som de nye, revolusjonerende ingrediensene innen avansert hudpleie, og nye peptider utvikles stadig.

3. Vitaminer: Vitaminer fungerer regenererende og beskyttende på huden, og vitamin C er en av de viktigste. Den er spesielt bra for kollagenet og til å stramme opp huden. Vitamin A, B, B2 og E har også en god effekt når det kommer til å bekjempe og redusere skader fra blant annet UV-stråling og forurensning.

4. Hydroksisyrer: AHA og BHA fjerner døde hudceller og restrukturerer hudcellene. De er meget effektive på flere hudproblemer, slik som blant annet aldring og akne.

Dermalogica multivitamin thermafoliant, age reversal eye complex og age smart skin kit

5. Antioksidanter: Antioksidanter beskytter mot frie radikaler, og har en forebyggende effekt mot rynker, ujevn pigmentering og slapp hud. For å beskytte og opprettholde en frisk hud bør du daglig tilføre huden din antioksidanter i kombinasjon med solbeskyttelse.

Pass på å unngå produkter som inneholder parfyme, kunstige fargestoffer og mineraloljer. Dette er billige fyllstoffer som kan gi allergier og akne.

Husk også at selv om et produkt fungerer fantastisk på en du kjenner, er det på ingen måte sikkert at det passer for deg. For å sikre gode og synlige resultater på huden din bør du oppsøke en hudterapeut for å få skreddersydd en rutine tilpasset dine behov. Ved å få skreddersydd en rutine tilpasset dine behov slipper du å fylle opp baderomshyllene med produkter du ikke er spesielt fornøyd med.

Ved å få en profesjonell hudpleiebehandling, som for eksempel IonActive™ Power Treatment, vil produktabsorbsjonen bli optimalisert. Dette vil gi raskere resultater for utfordringer som hudaldring, ujevn hudfarge, kviser og/eller dehydrering. IonActive™ Power Treatment lanseres i september og er tilgjengelig hos Dermalogica sine ekspertterapeuter.

Eksklusiv rabatt: Costume sine lesere får en eksklusiv 30% rabatt på alle produkter i Dermalogica sin nettbutikk fra 27 – 29 juni. Bruk rabattkode: COSTUME2016