Avansert hudpleie som begynner innenfra

Med Aloe vera i verdensklasse og innovativ vitenskap har infinite by Forever skapt en komplett og helt spesiell hudpleieserie.

HVA ER ALOE VERA?

Aloe Vera er en tropisk plante med tykke, spisse blader fulle av væske. Det er denne «geleen» som kjennetegner plantens fuktgivende egenskaper, og som har blitt brukt som hudpleie i hundrevis av år. Forever Living Products er verdens største Aloe vera-produsent, og har sterkt fokus på kvalitet og bærekraftig jordbruk. Og med Aloe vera i verdensklasse, strenge kvalitetskrav og vitenskapelig tilnærming, utvikler de enestående hudpleieprodukter. Serien infinite er deres siste nyskapning; en hudpleieserie basert på den fineste Aloe vera sammen med det beste fra vitenskapen og naturen. Pakken inneholder fire innovative produkter – kosttilskudd, samt rens, serum og ansiktskrem som sammen holder huden fast, fuktig og fantastisk!

HUDPLEIE OG KOSTTILSKUDD HÅND I HÅND

Kollagen er et naturlig protein i kroppen som bidrar til å bygge opp huden. Men med alderen avtar kollagenproduksjonen og dermed også hudens evne til å holde seg fast og frisk. Collagen complex er basert på marint hydrolysert kollagen, som lettere tas opp av kroppen, og cantaloupe-melon og ceramider. I tillegg inneholder den biotin og vitamin C, som bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon. Sammen med infinite-kremene er resultatet er en grundig hudpleie innenfra og ut, og utenfra og inn.

Slik virker infinite-produktene:

- Hydrating cleanser: En lett rense-lotion med overflateaktive, rengjørende stoffer basert på kokos, epleaminosyre og glyserin, samt vår egen Aloe vera. Rengjør huden og fjerner sminkerester, føles ren, silkemyk og klargjør huden for serum og ansiktskrem

- Firming serum: Et oppstrammende serum med høy konsentrasjon av aktive virkestoffer som gir huden din ekstra fukt og ekstra fasthet. Eller kort fortalt – ekstra boost!

- Collagen complex: Dette kollagen-kosttilskuddet med fokus på huden arbeider sammen med de utvendige produktene.

- Restoring crème: En effektfull anti aging-krem rik på virkningsfulle ingredienser som acai, granateple, Aloe vera, rødbetsekstrakt og mye mer. Absorberes raskt av huden uten å føles det minste tung eller fet.

VISSTE DU AT?

infinite by Forever er helt uten parfyme, silikon, sulfater og parabener?

Les mer om serien infinite på foreverliving.no og følg med på @foreverscandinaviahq på Instagram!