Best i test: 3 gode selvbruningsprodukter
© GettyImages

Best i test: 3 gode selvbruningsprodukter

Selvbruning er en rask og effektiv måte å jukse seg fra vinterblek hud til solbrun glød, spesielt før man skal på fest!

 Sisley Super Soin Autobronzant Hydrating Facial Skin Care

TANNING CREAM

Først og fremst lukter selvbruneren fra Sisley helt fantastisk, sammenlignet med andre produkter i samme kategori. Resultatet blir jevnt og fint helt fritt for skjolder.

Bruk: Smør et tynt lag etter at dagkremen din har absorbert, og legg gjerne et lag på kroppen og. Hvis du skal rett på fest er et triks å bruke en hanske under påføring, og la produktet tørke i noen minutter for å slippe at det smitter over på klærne. I tillegg er den drøy i bruk, og kan brukes over alt på kroppen.

Selvbruner fra Sisley hos Gimle Parfymeri, 1.065 kr.

A hint of Summer fra Rudolph Care

TANNING OIL

Den økologiske selvbruningsoljen fra Rudolph Care er en soleklar favoritt. Den sikrer en jevn og fin glød uansett årstid, samtidig som den fukter og pleier huden. Utrolig nok virker den på alle hudtoner, uten å bli for mørk, og resultatet blir det samme som etter tre dager i solen. I tillegg inneholder produktet Aloe Vera som skal ha en beroligende effekt på huden, og pleiende antioksidanter.

Bruk: Pump ut to dråper og smør et tynt lag i ansiktet, og på halsen før du legger deg. Oljen absorberer seg raskt inn i huden uten å smitte av på sengetøy. Om morgenen kan du trygt følge den faste renserutinen og se hvor fin og jevn huden føles etter en vask. Oljen er helt fri for lukt, og kan brukes i kombinasjon med andre produkter. Om du er veldig tørr, kan du smøre et tynt lag i hele ansiktet før du legger på makeup. Da vil resultatet blir ekstra fint og om du i tillegg avslutter med en gylden highlighter over kinnene.

Selvbruner fra Rudolph Care hos Gimle Økologiske Parfymeri, 415 kr.

Kora Organics selvbruner

TANNING LOTION:

I 2009 lanserte Victorias Secret-modellen Miranda Kerr eget hudpleiemerke, Kora Organics - en naturlig og heløkologisk linje med antioksidant-rike noni-ekstrakter som hovedingrediens, og blant hennes produkter er selvbruneren som etterlater solkysset glød en favoritt.

Bruk: Tommelfinger-reglen er at jo tynnere konsistensen er, jo fortere trekker produktet inn i huden, og har du en tendens til å bli blank gjennom dagen, anbefaler vi å bruke en lotion for å få optimal effekt. Selvbruneren er enkel å smøre ut, og kan brukes i lag på lag om man ønsker en mer intens farge - både på kroppen og i ansiktet.

Selvbruner fra Kora Organics hos Vita, 499 kr.