Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Best i test: 3 kroppsoljer som gir fukt og glød © @pernilleteisbaek

Best i test: 3 kroppsoljer som fremhever brunfargen

Lyst til å bevare brunfargen? Da bør du kikke etter disse oljene!

Sol og strand er bra for kropp og sjel, men desto viktigere er det å pleie huden godt både under og etter ferien, spesielt hvis du ønsker å vedlikeholde brunfargen.

Vår nett- og skjønnhetsansvarlig Sonia Uppal har testet seg gjennom sommerens deiligste oljer, og plukket ut sine absolutte favoritter.

– Jeg er av de som ofte flasser i hjel etter en ferie fordi jeg som regel ligger i stekende sol smurt inn i olje med (kanskje) litt for lav solfaktor. Målet er å bli så brun som mulig på kortest mulig tid. Kremer og oljer som er ment for å smøres på kroppen etter soling, såkalte After-sun, bidrar ofte til å forenkle jobben, samtidig som de kjøler ned og pleier soleksponert hud. Jeg foretrekker oljer fremfor kremer, da de trekker bedre inn og etterlater solkysset hud.

Her er mine oljefavoritter:

Terracotta Guerlain

GUERLAIN: DUFTEN AV TROPISKE SOMMERDAGER

Ingenting får frem sommerfølelsen mer enn en deilig og lett olje som lukter kokos, og er du i tillegg strandtypen, vil du elske oljen fra Guerlain.

Velg denne hvis:

Duft er viktig for deg, og du ikke ønsker å spraye en parfyme direkte på huden fordi du skal være ute i sola. Denne er perfekt for lune sommerkvelder, fester og middager. I tillegg er oljen genial å bruke om du ønsker å forsterke lukten på parfymen din. Pass bare på at duftnotene ikke krasjer.

Kroppsolje fraGuerlain, 520 kr

Moroccan Rose Gold Glow Perfect Dry Oil

REN: SOM BALSAM FOR HUDEN

Etter sterk soleksponering trenger huden tilstrekkelig med fukt, og oljen fra REN er proppfull av deilige og reparerende ingredienser som etterlater silkemyk hud.

Velg denne hvis:

Du har en blandingshud, arr, strekkmerker, psoriasis, myggstikk eller irritert hud. Produktet inneholder otto-olje fra marokkansk rose som er høy på essensielle fettsyrer, og virker reparerende og lindrende på irritert og skadet hud. Superbra alt-i-ett produkt som kan brukes i både hårtuppene og på sprukne negler. Siden oljen jobber med å forebygge aldringstegn, passer den utmerket til litt eldre hud.

Kroppsolje fra REN, 549 kr.

Estelle & Thild: Fresh Water Lily Body Oil

AURELIA: PROBIOTISK HUDPLEIE

Det britiske hudpleiemerket Aurelia bruker probiotikabakterier i mange av sine produkter som både kjennes og lukter luksus - og vunnet flere priser for sin nytenkning innen grønn hudpleie, og er blant annet tatt inn i et av verdens ledende designernettbutikk Net-A-porter.

Velg denne hvis:

– Den inneholder eteriske oljer fra neroli, lavendel, rose og mandarin som i kombinasjon skal virke pleiende, oppstrammende og oppkvikkende på huden. Oljen er proppfull av antioksidanter og vitaminer som gjør den lille pumpeflasken verdt prisen, og lukten av kalahari-olje gir en skikkelig god spa-følelse. Den trekker lett inn og holder på den skinnende effekten helt til du tar en dusj.

Kroppsolje fra Aurelia, 649 kr.

Rudolph Care: Golden Kiss Body Oil

RUDOLPH CARE: GYLLENBRUNE BEN

Ikke alle får en naturlig brunfarge om sommeren, med det finnes måter å jukse seg til gylne ben på. Denne deilige shimmeroljen fra Rudolph Care, som er blant våre øko-favorittmerker, gir en fantastisk farge, fuktighet og glød, uten å smitte over på klær og gjenstander.

Avslutt med en delikat sommersminke; med en brun og jevn farge på kroppen, vil en gyllen strek over øynene, en vannfast bryngelé og en vakker leppefarge gjør susen.

Shimmerolje fraRudolph Care, 400 kr.

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev