sminke Sonia Uppal solpudder krem

Sonias Univers: – Det beste serumet jeg har prøvd

Costumes skjønnhetsansvarlige Sonia Uppal deler sine nyeste favoritter!

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, Kiehl’s

Superserum: – Dette serumet fra Kiehl’s er uunnværlig i hudpleierutinen min. Proppet med antioksidanter jobber produktet med å reparere skadene i huden etter intens soleksponering – som det har vært mye av i sommer. Serumet inneholder også et høyt konsentrat av vitamin C, som gir huden rikelig med fukt og glød. Definitivt et av de beste serumene jeg har prøvd!

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, Kiehl’s, 430 kr.

Neo Nude Fusion Powder, Giorgio Armani Beauty

Solkysset: – Er det ett produkt jeg ikke klarer meg uten, så er det solpudderet – og akkurat nå er jeg avhengig av alt-i-ett-pudderet fra Giorgio Armani. Det både matter ned og jevner ut huden, og gir en gyllen farge som legger seg som et slør over ansiktet. Trikset er å starte med et ørlite lag på halsen, og deretter, lag på lag, bygge opp fargen – etterfulgt av favorittrougen, så klart.

Neo Nude Fusion Powder, Giorgio Armani Beauty, 560 kr.

Pre-Shampoo Intensive Treament, Oribe

Glansfulle lokker: – Det er ikke bare huden min som har behov for pleie etter sommeren. Pre-Shampoo Intensive Treament fra kultmerket Oribe styrker og gir næring til de slitte lengdene mine. Jeg bruker den fete balmen i tørt, uvasket hår den ene dagen i uken jeg også pleier ansiktet med en fuktmaske, og lar den virke i 20 minutter før jeg dusjer og vasker håret. Produktet gir glansfullt hår uten at det føles fett, og jeg slipper å stå i dusjen i evigheter mens kuren virker.

Pre-Shampoo Intensive Treament, Oribe, 680 kr.

Eye Palette Backstage, Dior

Skyggelagt: – Jeg elsker kombinasjonen av farger i Diors nye øyenskyggepalett. Makeupkolleksjonen Backstage består av nøye utvalgte produkter og fargetoner, skapt av merkets kreative leder, Peter Philips – som mener dette er hva alle makeupartister bør eie. Palettens nøytrale jordtoner og gylne nyanser kan brukes både alene og sammen, og velger du den kremete primeren som følger med, vil skyggene sitte hele dagen.

Eye Palette Backstage, Dior, 465 kr.

Brazilian Bum Bum Cream, Sol de Janiero

Brasilianske fristelser: – Brasilianske damer er over gjennomsnittet opptatt av utseendet, og har i alle år brukt kremer med frø fra guarana-planten, som skal virke stimulerende på blodsirkulasjonen og holde bakdelene deres stramme og myke. Bum Bum Cream fra Sol de Janiero skal ha samme effekt. Med nøkkelingredienser som cupuaçusmør, açai og kokosolje fra den brasilianske regnskogen, er dette en krem jeg alltid gleder meg til å smøre på kroppen etter en varm dusj. I tillegg dufter den pistasj og kokos. Jeg er avhengig!

Brazilian Bum Bum Cream, Sol de Janiero, 449 kr for 240 ml.