Caudalie til Norge Rossie W.
© @rosiehw

Franske kultklassikere endelig til Norge

Vi elsker fuktsprayen fra dette merket!

Det er ikke bare den uanstrengte stilen til franskdamene vi beundrer, men også skjønnhetsvanene og den plettfrie huden. Nå kan vi glede med at det franske apotekmerket Caudalie endelig lanseres på det norske markedet.

«Jeg skapte Caudalie fordi jeg var overbevist om at skjønnhetsprodukter ikke bare skulle være effektive – de skulle også være naturlige og luksuriøse» sier Mathilde Thomas, grunnlegger av hudpleiemerket.

Caudalie er kjent for sin milde formler utviklet for sensitiv hud. I kremene benyttes ingredienser som druepolyfenoler, som bekjemper frie radikaler som UV og forurensning. Resveratrol fra vindruestilken som skal stimulere kollagenproduksjon i huden og viniferine fra vindruesaft som visstnok skal være 62 ganger mer effektivt enn C-vitamin.

Kultmerket er elsket av makeupeksperter og kjendiser verden over, deriblant skuespiller Rosie Huntington-Whiteley.

Vi har også alltid sørget for å plukke med oss favoritter fra merket hver gang vi har vært utenlands, og den prisvinnende fuktsprayen Beauty Elixir har alltid vært med. Den er helt parfymefri, og inneholder blant annet rose, mint og rosemarin som gir en nydelig glød og fuktet hud.

Visste du: Lær franskdamenes beste hudpleietriks!

Hudpleiemerket har til nå kun vært tilgjengelig i apotekene rundt om i verden, men vi nå selges hos blant andre Fredrik&Louisa i Karl Johan i Oslo.