Chanels rimelige bestselger har endelig kommet til Norge

Den er liten, men dekker et viktig behov. Her er alt du trenger å vite om CC-kremen!

1 / 3

CC - Color control, color corrective. En mer teknisk, og aktiv krem som er mer dekkende enn BB.

CC kremen har ingredienser som korrigere rødmusset hud med sine fargekorrigerende pigmenter. Passer både tyve - og tredveårene kombinert hud, eller hud som ønsker med dekkevne enn en BB variant.

Så hva bør du velge?

Costume har testet både BB’s og CC’s. Vår konklusjon er: Siden de forskjellige merkene operer med forskjellig dekkevne kan de oppfattes veldig likt, så se etter hvilke andre egenskaper du ønsker en krem skal gjøre. Om fet t-zone er et problem er kanskje en BB som gir masse fuktighet like bra som en CC som hjelper matte ned huden. Test på haken, og se hvilken du liker best.

2 / 3

BB Beauty Balm. De mest transparente har en lettere konsistens enn en fet fuktighetskrem, men mer dekkende enn en farget dagkrem. Passer godt 20- årene når huden din trenger mest fuktighet.

3 / 3

Etter den ble lansert i Kina for to år siden har Chanels multisminkekrem vært en bestselger, 18.mai lanseres multiproduktet på det norske markedet med fire fargenyanser som skal passe veldig lys til brun hud.

De siste 3 årene har den ene alfabetkremlanseringen blitt avløst av den andre. Ikke få hetta om du ennå ikke vet forskjellen på en BB, CC eller DD creams er, her er forskjellen:

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev