Costume tester K-beauty!

Koreansk hudpleie is the sheet for øyeblikket! Sheet masks, snegleslim skal gi finere hud. Costume har testet den berømte 10 trinns hudpleierutinen.

Korea er det landet som leder an mange av trendene innen hudpleie og makeup for øyeblikket. Du har kanskje hørt om K-beauty, KK produkter eller Koreansk kosmetikk? Sør Korea er der trendene starter, og de er kjent for sine innovative formeler og bruken av utradisjonelle ingredienser som det populære snegleslimet.

Emballasjen på de koreanske merkene er ofte fargerik, og morsomme sheet masks og andre morsomme peel off masker som den siste Glittermasken fra Glamglow har kommet som et resultat av den sterke masketrenden som har sitt opphavet fra den kjente koreanske 10-trinns renserutinen.

Fingermasker og leppemasker fra Kokostar, kr 49 og kr 365. Hos Beth's Beauty

Og det dukker stadig opp nettbutikker som Skinsecret, Soel, og Skinup er noen av de som rendyrker den Koreanske hudpleie tradisjonen med gode hudpleieprodukter til gode priser.

Sør koreanske damer tar sine hudpleierutiner like seriøst og siden det har begynt å dukket opp koreanske merker hos de store kjedene, måtte Costume teste den grundige renserutinen som består av hele to trinn! En hudpleie rutine mange koreanske damer sverger. Se vår test, og lær hvilke trinn du bør prioritere når du ikke har tid til alle ti. Se under oversikt som viser hvilke produkter som ble brukt.