© Anna Stokland

Costumes favoritter: 3 gode oljerenser

Vi i redaksjonen er helt ville etter oljerenser som ikke tørker ut huden. Vi har testet oss frem, se våre favoritter her!

dermalogica sminkefjerner

Dermalogica hadde renseolje i produktseriene sine lenge før de ble populære. Den berikede oljen fjerner ikke bare all sminke og smuss, ja til og med maskararester, men etterlater en sunn og glødende hud.

Med rensebalmen fra Dermalogica følger en liten gummivott som er utrolig deilig å massere på huden. Votten er myk, og du får skrubbet godt uten at huden blir rød eller flassete.

Etter den lille massasjen, blander du inn litt vann og balmen forvandles til skum som du skyller av. Bruker du foundation på tørr vinterhudener det smart å dobbeltrense, så avslutt med en vannbasert rens, som du bare sveiper forsiktig over ansiktet for å fjerne oljerestene. Vi elsker denne rensen!

Precelanse Balm 90 ml fra Dermalogica,450 kr.

bareMinerals sminkefjerner

bareMinerals er et av våre favorittmerker når det kommer til sminke, og deres hudpleieserier imponerer på likt nivå. Denne oljenrensen er litt tykkere i konsistensen, men kommer i en praktisk pumpeflaske som gjøre den enkel å bruke. I likhet med Dermalogicas rensebalm, blir også oljen i denne rensen til skum når du etter massasjen tar litt vann på ansiktet. Den fjerner også alle sminkerester og vannfaste produkter. Renserutinen din kommer til å bli mye enklere, vi lover!

Oljen inneholder blant annet agurkurt, lavendel, og agrukrolje som føles fantastisk på huden, men det aller beste er den deilig duften. Ikke alle oljerenser lukter så mye, men denne lukter himmelsk!

Oil Obsessed fra Bare Minerals, 319 kr.

Vinterhuden trenger Vitamin C for å gløde: Vi guider deg til hvordan du velger riktig produkt.

Elisabeth Arden sminkefjerner

En oljerens med naturlige ingredienser smelter lettere inn i huden, og vaskes lettere av enn mineralske oljer. Denne fra Elizabeth Arden inneholder ekstrakter fra aprikoskjerner, og det liker vi! Igjen er denne praktiske pumpen et stort pluss, og den renser bort tung sminken og smuss effektiv, til og med øyensminke.

Ceramide Replenishing Cleansing Oil fra Elizabeth Arden, 260 kr.

Vet du hvorfor du bør bruke yougurt på huden? Les skjønnhetstipsene HER