Dagmar + Decléor = sant

Den svenske designertrioen Dagmar har designet en håndveske for det franske hudpleiemerket Decléor.

En liten clutchhåndveske fylt av franske godbiter til glede for kropp og sjel takker vi aldri nei til. Når den i tillegg er designet av den svenske søstertrioen Dagmar, føles det som en ekstra bonus!

  • Dette er tredje året vi inngår samarbeid med Dagmar. De svenske søstrene har laget mappen spesifikt for oss. Det første året designet de en sminkepung, i fjor en eske, og nå denne mappen, forteller Lise Løvstad Christiansen, Produktgruppesjef for Decléor.

Cluthmappen er laget av bomull, designet søstrenens signaturmønstre for vårsesongen: et print inspirert av stammer som et kamuflasjemønster. Fargene er svak rosa og sort, og selges hos utvalgte parfymerier og spa.

I april vil de som handler Dagmar kunne få med clutchmappe gratis som bonus, så langt lageret rekker. I mappen føler en body lotion, skrubb til ansikt, farge dagkrem, nattbalm og en liten flaske aromaessens til en samlet verdi på 1125 kr.

Designertrio

Fra høyre: Kristina Tjäder, Sofie Wallenstam, og Karin Söderlind.

© House of Dagmar

De forlokkende innpakningene har tidligere vist seg være en vellykket måte å få norske kvinner til å bli bedre kjent med Dagmar, og et samarbeid søstrene setter pris på.

  • Vi syns Decléor produktene er fantastiske, og liker deres naturlige hudpleie filosofi. de sfor gode saker, og dette unike samarbeidet føles derfor helt riktig. Vi har tre ulike hudtyper, men alle kan bruke Decléor sier Kristina, Sofie og Karin.