Derfor bør du bruke TPF i stedet for SPF

Anti-age og solkrem i ett! Dette bremser aldringsprosessen og gir hele 387% bedre beskyttelse enn solfaktor alene.

Visste du at solens stråler står for 80-90% av hudens aldring? Konstant eksponering for sol, miljømessige faktorer, forurensning og sigarettrøyk kan resultere i synlige og for tidlige aldringstegn i huden.

Det er allment kjent at UV-stråler fører til rynker, og at solfaktor (SPF) er det viktigste grepet du kan ta for å beskytte huden. Men for å bevare en fin hud lengst mulig bør du benytte deg av multifunksjonelle dagkremer, slik som Elizabeth Arden PRO sin triologi Triple Protection Factor.

Hvorfor TPF?

Det er en komplett serie for ansikt, kropp og lepper: med solfilter, antioksidanter og reparerende enzymer. Disse kan brukes i solen som fullverdige solkremer, og inneholder en banebrytende anti-age-teknologi som gir hele 387% bedre beskyttelse enn en SPF alene.

Triple Protection Factor er basert på kliniske tester og inneholder en prisvinnende teknologi som gir daglig beskyttelse av huden - med 3 "must haves"-egenskaper som SPF, Antioksidanter og Enzyme ComplexTM (DNA-reparerende ingrediens) for optimal hudhelse:

TRIPLE PROTECTION FACTOR FACE SPF 50 - tinted

TRIPLE PROTECTION FACTOR FACE & BODY SPF 30 - non tinted

TRIPLE PROTECTION FACTOR LIP BALM SPF 30

Visste du at?

  • Det er solforbrenning i ung alder som gir økt risiko for føflekkreft.

  • De som daglig bruker solbeskyttelse med SPF 15 eller høyere viser en hud med 24% mindre aldring (enn de som ikke bruker SPF)?

  • Regelmessig bruk av SPF 15 eller høyere reduserer risikoen for å utvikle melanom hudkreft med 50%?

  • Daglig påføring av solbeskyttelse med SPF 15 eller høyere også kan reversere noen av solskadene du allerede har fått?

  • Studier viser at daglig bruk av solbeskyttelse faktisk kan redusere antall eksisterende aktinisk keratose - et godartet svulstvev som skyldes hudskader fra solstråling.

Elizabeth Arden PROs unike ingredienser i Triple Protection Factor (TPF) vil bremse aldringsprosessen i huden, og inneholder alt man trenger for å beskytte, fornye og reparere huden etter sol-eksponering. Du kan lese mer om Triple Protection Factor her!