© Foto: Annette Haga

Derfor bør du multi-maske!

Annette Haga tester den nyeste trenden innen hudpleie!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Jeg elsker ansiktsmasker (spesielt leiremasker!), og jeg har prøvd mange. Men jeg har aldri multi-masket, og det er akkurat dette som er den største trenden innenfor hudpleie akkurat nå.

Multi-masking går ut på at du påfører ulike masker på forskjellige områder i ansiktet, for å behandle utfordringene individuelt. Jeg har en normal hudtype, men får for eksempel alltid kviseutbrudd samme sted (haken), og har flere synlige porer på nesen enn andre steder. Ved å multi-maske kan du matte ned T-sonen samtidig som du eksfolierer kinnene for å få mer glød – det er rett og slett en mye smartere hudpleierutine!

Å kombinere ulike ansiktsmasker er både gøy og tidsbesparende, i tillegg til at du oppnår det beste resultatet for akkurat din hud!

Jeg har prøvd tre av L'Oréal sine Pure Clay-masker, til å behandle forskjellige områder med ulike behov. Det første jeg gjorde var å rense huden ordentlig! Før jeg starter å påføre ansiktsmaske pleier jeg å åpne porene med et varmt og fuktig håndkle, og så får jeg håret bort fra ansiktet med en søt hårbøyle ;)

PURE CLAY PURIFY: Den grønne masken inneholder blant annet eukalyptus, som hjelper til med å matte ned oljete/fete områder og rense porene. Den er perfekt å bruke om du sliter med en fet T-sone! Den lysegrønne fargen blir litt transparent etter påføring, men du trenger ikke å bruke mye for å få resultater. Masken har en litt kjølende effekt, og etterpå la jeg merke til at porene var mindre synlige og at pannen kjentes mindre oljete ut enn vanlig.

PURE CLAY GLOW: Den sorte masken er spesielt god på tilstoppede porer (den holder virkelig hva den lover!) og til å fjerne urenheter. Jeg påførte masken hovedsakelig på haken og rundt nesen, og jeg kjente hvordan masken jobbet inn i huden. Det jeg liker best med denne masken er hvor bra den fjerner hudormer, og at den etterlater huden frisk og glødende.

PURE CLAY EXFO: Som navnet tilsier er dette en eksfolierende maske, og den er veldig god å bruke på tørre områder! Jeg brukte den hovedsakelig der jeg ønsker mer fukt og glød i ansiktet. Den inneholder røde alger som styrker huden og forsiktig eksfolierer den. Om du kjenner at du ser litt gusten og grå ut, så er det denne masken du bør gå for. Den kjennes ikke like stram på huden som de to andre maskene, og jeg eeeelsker hvor myk og glatt huden blir etter bruk!

Jeg ble mer positivt overrasket over multi-masking og Pure Clay enn hva jeg hadde forventet, og så en tydelig forskjell etter bruk! Det aller beste med resultatet var at porene mine ble mindre synlige, spesielt rundt nesepartiet. I tillegg føltes huden umiddelbart mye renere, freshere og mer glødende!

Det nytter ikke å bruke massevis av penger på gode makeup-produkter dersom du slurver med grunnlaget. Pure Clay-maskene til L'Oréal kan brukes 1-3 ganger per uke, for å gi huden en deilig detox!

Etter å ha testet multi-masking kan jeg bare si én ting: dette kommer jeg til å fortsette med. Hudens behov er noe som vil forandre seg med både alderen, årstiden, miljøet og andre faktorer som stress og kosthold – så dette er en optimal måte å ta vare på huden. Jeg digger det!

Du kan lese mer om de ulike maskene her!