Derfor elsker vi denne nye norske hudpleieserien

En følelse av velbehag uten at det koster skjorta.

Modeller: Helene Tshiakayla & Helene Johansen.

© Vegard Bjergsrud

Etter en lang sommer trenger huden rikelig med fukt. Det får den med den nye hudpleieserien fra Makeup Mekka!

Skin Care by Makeup Mekka er en superfin og behagelig hudpleieserie som gir masse fuktighet og pleie til huden. Jeg har vært så heldig som har fått prøvd serien i en periode, og anbefaler den virkelig. Vil du få en følelse av velbehag uten at det koster skjorta? Da må den prøves, sier hudpleier Anna Vestgård.

Hun har testet den nye hudpleieserien som består av Hydra Skin og Skin Boost – perfekt for deg som trenger fuktighet til huden. Serien er et godt utgangspunkt for en hudpleierutine, og lar deg rense og preppe huden med masse fuktighet som gjør den klar for sminke!

I første omgang lanseres fire produkter: et micellarvann, en fuktighetskrem, en nattmaske og en øyenkrem.

© Vegard Bjergsrud

Hydra Skin Micellarvann fungerer som sminkefjerner, rens og toner. Den fjerner effektiv og skånsomt smuss, skitt, makeup og forurensing fra huden, og balanserer også pH-verdien i huden.

Tips! Micellarvann er perfekt for å fjerne fall-out fra øyenskygge!

Vegard Bjergsrud

Hydra Skin Day Cream er en lett fuktighetskrem som trekker raskt inn i huden. Denne kremen skaper et perfekt grunnlag for sminke. Den gjør huden supermyk og holder på fuktigheten. Inneholder ingredienser som gir fuktighet og bidrar til en fresh hud slik som glyserin, sheasmør og squalane. Kan også brukes som nattkrem. Fuktighetskremen skal smøres som et tynt lag på huden, og er drøy i bruk.

Tips! Bland inn noen dråper Liquid Bronzer for ekstra farge og glød!

© Vegard Bjergsrud

Hydra Skin Eye Gel er en gelbasert øyenkrem som gir fukt og som virker avkjølende på den tynne, sarte og delikate huden rundt øynene. Øyekremen inneholder ingredienser som Aloe Vera og glyserin som i tillegg til å tilføre fukt, plumper og beroliger huden. Aloe Vera er også med på å dempe mørke ringer.

Tips! Påfør øyenkrem under concealer for å unngå crease under øyet!

© Vegard Bjergsrud

Skin Boost Sleeping Mask gir intens fuktighetspleie mens du sover. Dette er en nattmaske som skjemmer bort huden om natten, og som er rik på fuktighetsgivende og nærende ingredienser slik som sheasmør, olivenolje og glyserin. Brukes én til to ganger i uken eller etter behov.

Hele serien er dermatologisk testet, fri for parfyme og vegansk.

I tillegg finner du også påføringskost til sleeping mask og beauty bag til produktene. Serien kan også kjøpes som et kit her.

© Vegard Bjergsrud

Hudpleierutine for fukt:

  • Rens huden med Hydra Skin Micellarvann. Påfør en liten mengde micellarvann på et bomullspad eller en gjenbrukbar bambus-wipe. Fjern sminke, smuss, fett og forurensing uten å gni. Skal ikke vaskes av.
  • Påfører Hydra Skin Day Cream i hele ansiktet, på halsen og brystet. Fordel produktet jevnt utover, men unngå øyepartiet. Denne kan også brukes som nattkrem.
  • Bruk øyekremen Hydra Skin Eye Gel under øynene og brynsbenet. Klapp lett inn.
  • Påfør Skin Boost Sleeping Mask om kvelden før du legger deg. Denne masken kan brukes to ganger i uken eller etter behov. Påføres med den spesialtilpassede kosten som selges separat for en skikkelig spa-følelse.
© Vegard Bjergsrud

Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Makeup Mekka.