Det beste alternativet til botox og fillere

Dette produktet glatter ut huden, minsker muskelsammentrekninger og mimikk-linjer, på kun 10 minutter!

Dersom du har fylt 25 år har du kanskje lagt merke til at de første aldringstegnene har begynt å vise seg? Mimikk-linjer og rynker er et bevis på at vi lever og blir eldre, men trenger ikke å assosieres med noe negativt. Likevel er det mange som ønsker å bevare et ungdommelig utseende så lenge som mulig, og de siste årene har det blitt mer og mer vanlige at yngre kvinner tar botox.

Kosmetiske injeksjoner og fillere fungerer slik at musklene som skaper rynkene blir lammet, men det er ikke en forebyggende behandling for rynker. Det er dessuten kostbare og smertefulle behandlinger, og mange av oss er skeptiske og redde for å tukle med ansiktet.

Slik får du botox-effekten, uten injeksjoner!

Heldigvis finnes det gode produkter på markedet, og Résponse Corrective-serien til Matis fokuserer på botox-effekten, uten å bruke injeksjoner. Det er mangel på fukt i huden som gir de første linjene og rynkene, så for å oppnå en stram, fyldig og glødende hud trenger du produkter som gir nok fukt.

Serien består av avanserte antirynke-produkter med umiddelbare og langtidsvirkende, intense effekter.

Produktene inneholder blant annet Peptidet BCL, som stimulerer hudcellenes egen produksjon av kollagen og hyaluronsyre. BCL glatter ut eksisterende rynker og øker hudens fuktnivå i dybden.

Plumpende effekt med Hyaluronsyre

Injeksjonsbehandlinger med "fillers" er stort sett basert på hyaluronsyre, hvor man sprøyter stoffet inn i linjer og rynker. Kjente fillere som inneholder hyaluronsyre er for eksempel Juvederm og Restylane.

Résponse Corrective-serien inneholder tre ulike former av det fuktbindende stoffet i sine produkter, som gir en utfyllende og plumpende effekt innenfra.

Hyaluronic Performance Lotion fra Matis er serum og toner i ett, og er redningen når du føler at huden ser gusten og trøtt ut. Den geleaktige konsistensen legger seg som en plumpende/fyllende og beskyttende kappe på huden, og resultatet blir en strammere, glødende hud. I Asia selges det en lotion basert på hyaluronsyre hvert 4. sekund!

Se forskjell på kun 10 minutter!

M2R+ er en innovativ ingrediens som er unik for Matis, og som har en Botox-lignende effekt som minsker muskelsammentrekninger og mimikk-linjer etter kun 10 minutter.

Fill’Up-sprøyten til Matis fyller opp rynker med umiddelbar effekt, samt forebygger og bedrer mimikkrynker og andre rynker. Den "plumper opp" huden umiddelbart, i tillegg til at den motvirker rynker på et dypere nivå.

Det er en ideell serie å bruke om sommeren, når man gjerne bruker mindre makeup enn ellers - men ønsker en sunn, fresh hud. Résponse Corrective består av ni ulike produkter, blant annet ansiktsmaske, lotion, serum, antirynke-dagkrem, peeling og leppebalm.

Gi huden en ekstra boost!

Flash Gum er det perfekte produktet å ha med på farten, og du kan bruke det som et touch-up-produkt i løpet av dagen. Det har en silkemyk konsistens som smelter på huden, og gir en magisk optisk effekt der uregelmessigheter på huden blir visket ut.

Résponse Corrective passer for både kvinner og menn fra 25 år. Mer informasjon finner du på Matis Norge sin Facebook-side!