Jeanne Damas
© Instagram / @jeannedamas

– Det ene skjønnhetstipset nesten alle gjør feil

Den franske modellen, designeren og influenceren Jeanne Damas avslører hvilken klassiske skjønnhetsfeil du bør slutte med.

Jeanne Damas er smellvakker og selve begrepet på fransk stil – klassisk og elegant. En viktig del av hennes misunnelsesverdige utseende ligger i den vakre huden, som hun har oppnådd ved å droppe en typisk feil i skjønnhetsrutinen.

I et intervju med Whowhatwear.com, delte Jeanne hemmeligheten til vakker hud, som er et resultat av en veiledning fra den franske skjønnhetsguruen Joëlle Ciocco. Jeanne forteller at hun så størst forandring i huden sin da stoppet med å rense ansiktet sitt med vann om morgenen:

– Jeg vet ikke hvorfor jeg vasket og renset huden før jeg påførte ansiktskremen min, og Joelle oppfordret meg med å slutte med det – om morgenen trenger du faktisk ikke å røre huden din utenom å bruke krem. Når du sover, dannes det nemlig et naturlig fettlag på huden din, som beskytter den gjennom hele dagen.

Vasker du den med vann, fjernes fettet, og på den måten kan all forurensning og makeup trenge inn i huden, og vet du hva som skjer da? – Du får kviser, forteller stilikonet.

I stedet for å vaske huden om morgenen, sørger Jeanne for at huden hennes er helt ren før hun legger seg. Vannet blir erstattet med en rensemelk, som hun bruker to ganger:

– Jeg anbefaler alle å vaske ansiktet sitt to ganger – den første rensen fjerner all skitt og smuss, og den andre renser selve huden. Etter den andre rensen skal du bruke ansiktskremen din, et voilá!

Har du sett? Her er den virkelige Raphunzel!