Dette er årets beste foundation

– Når jeg sier perfekt, så mener jeg Instagram-filter-perfekt. Denne er helt magisk, og her kan du se hvorfor!

Er det én foundation du bør teste denne høsten, så er det bareMinerals sin store nyhet – en flytende foundation med perfekt dekkevne. Og når jeg sier perfekt, så mener jeg Instagram-filter-perfekt. Den er helt RÅ!

Høstens store foundation-nyhet heter BAREPRO Performance Wear Liquid SPF 20, og den er – som navnet tilsier – en flytende foundation.

Og jeg har aldri blitt så forelsket i et sminkeprodukt - så fort!

Ok, la meg liste opp hvorfor denne er så fantastisk.

1. Den er langvarig - og holder seg perfekt i 24 timer.

Jeg har ikke vært borti en annen foundation som dekker så godt og som varer gjennom hele dagen, uten at jeg kjenner behov for å freshe meg opp. Med denne kan jeg helt fint sminke meg på morgenen og dra direkte videre på fest på kvelden - null problem.

Den er derfor helt perfekt til fest og spesielle anledninger – og dersom jeg skulle sminket meg selv til bryllupsdagen min ville jeg uten tvil brukt denne.

2. Den har en matt finish med full dekkevne - men det betyr ikke at du bør unngå den dersom du har tørr hud.

Jeg elsker alt som har med fukt og glød å gjøre, så jeg hadde aldri trodd jeg ville digge en matt foundation. Men huden verken føles eller ser tørr/livløs ut - tvert imot. Dessuten er konsistensen veldig deilig, huden får puste og det føles ikke ut som jeg har på meg sminke i det hele tatt!

3. Den glatter ut alle ujevnheter i huden.

Jeg har brukt BAREPRO Performance Wear gjennom mitt absolutt største kviseutbrudd, og den er helt rå på å kamuflere kvisene mine. Om jeg har ett eller flere problemområder bruker jeg litt ekstra pudder til slutt, men til vanlig er det ikke nødvendig.

PÅFØRING:

Legg merke til at jeg absolutt ikke har perfekt hud uten sminke, med små ujevnheter og kvisearr på haken.

Det første jeg gjør er å legge et lag med primer, her har jeg brukt Prep Step Broad Spectrum fra bareMinerals - som inneholder solfaktor 50. Det viktigste man bør gjøre for å ta vare på huden og motvirke tidlig aldring er solbeskyttelse!

Jeg tar litt foundation på hånden før jeg bruker Luxe Performance Brush til å påføre på huden.

Denne børsten er spesielt designet for å gjøre det enklere å blende perfekt rundt alle de vanskelige partiene i ansiktet (rundt nesen og øynene).

De syntetiske hårene gir en jevn dekkevne, og jeg foretrekker helt klart denne over alle beauty blenders! Børsten er ganske kompakt og ved å "dytte" produktet inn i huden får man et feilfritt resultat.

Jeg starter alltid med å påføre foundation innerst i ansiktet - og jobber meg utover. Gå over med fingrene langs hårfestet til slutt.

Jeg er utrolig glad i å bruke bareMinerals-produkter på huden, ettersom det er sminke og hudpleie i ett. Foundationen inneholder naturlige gode ingredienser som jobber for å forbedre hudkvaliteten din samtidig som den jevner ut og dekker.

Den er dessuten uten olje, parabener og parfyme!

RESULTATET:

Jeg har brukt BAREPRO Performance Wear Liquid foundation i fargen SANDSTONE 16.

Jeg er vanligvis veldig glad i nude lips, men her har jeg brukt en Matte Liquid Lipcolor fra den nyeste statement-kolleksjonen til merket. Og jeg bør bli flinkere til å bruke farger, for det er jo så fint! Da er det en fordel med en matt formel synes jeg, ettersom du er garantert en lang holdbarhet og mindre sjanse for at produktet "sklir ut". Leppestiftene Luxe-Shine har også en fyldig, matt farge og lang holdbarhet!

Mine favorittfarger er SRSLY RED, ELITE, FIRE, VIP OG NAUGHTY.

Jeg bruker UNDER OVER™ LIP LINER som en primer for å forlenge holdbarheten, i tillegg til å definere form og kontur på leppene mine.

De andre produktene jeg har brukt for å fullføre looken er:

Øyne:

Palettene bareNaturals & bareSensuals

BB 5 in 1 advanced cream eyeshadow SPF 15: color Luminous Pearl

Lasting Line Long-Wearing Eyeliner

Lash Domination Volumizing Mascara

Bryn:

Brow Master - Brow Gel and Brush Duo

Hud:

Prep Step Broad Spectrum (primer)

Lepper:

Statement Under Over Lip Liner