- Dette er årets must-have produkt!

Annette Haga har testet seg gjennom hele Avène-serien, og det er spesielt ett produkt hun skulle ønske at hun visste om tidligere.

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Jeg elsker å teste ut nye skjønnhet- og hudpleieprodukter, alltid på jakt etter å finne noen nye favoritter. Mine morgen- og kveldsrutiner varierer, avhengig av årstiden og hvilke behov huden min har. Som gravid opplevde jeg at huden ble seende mer fresh og glødende ut – mens etter fødsel har jeg kjent meg blek, gusten, kanskje litt mer sensitiv og ikke minst: tørr!! Masse fuktighet er derfor nøkkelen, samtidig som det er viktig å ikke pøse på med for mye produkter som inneholder ingredienser som faktisk kan gjøre vondt verre.

Det helt unike kildevannet

Jeg har fått teste meg gjennom produktserien til Avène, som består av milde og skånsomme produkter basert på det unike Termalkildevannet til Avène. Det har en dokumentert effekt som er kjent for gode resultater på sensitiv hud, og virker både beroligende og mykgjørende. Aller først testet jeg selve sprayen med kildevannet. Dette i forbindelse med at jeg etter keisersnittet fikk et operasjonssår med infeksjon, som jeg fortsatt må rense daglig.

Avène Termalkildevann inneholder ingen farge, smak eller lukt, og har et lavt saltinnhold (slik at man unngår å tørke ut huden), og det beskytter huden mot ytre påvirkninger.

Jeg rett og slett elsker denne sprayen og har brukt den til alt mulig! Ikke bare har den vært fin til å rense såret mitt med, men den er også herlig å spraye i ansiktet når jeg har stått opp midt på natten i halvsøvne. Jeg har brukt den på beina etter barbering, på babyen min (den beroliger sår og irritert hud), og jeg kommer garantert til å sverge til denne hvis jeg blir solbrent nå i sommer. Den har så mange bruksområder og jeg ser for meg den er helt super å ha med på lange flyreiser, på sykehusopphold eller lange dager foran dataen på kontoret. Virkelig et must-have-produkt som jeg kan anbefale på det varmeste!

Avène Termalkildevann er:

  • ...perfekt til alle slags behov og situasjoner, med sine beroligende, mykgjørende og anti-irriterende egenskaper.
  • ...rik på spormetaller som blant annet sink, kobber, selen og jern.
  • ...praktisk og hygienisk i bruk (og du trenger ikke tenke på holdbarheten, for den er ubegrenset!)

Masse fukt med kun 7 ingredienser

Jeg har også blitt veldig glad i blant annet ansiktsmasken Avène Tolérance Mask. Jeg liker konsistensen på den veldig godt, som verken er for klissete eller for fet. Masken er behagelig og føles avkjølende når man har den på, og jeg liker at selv om den er beregnet for sensitiv og hypersensitiv hud, så føler jeg at den ”jobber” godt med huden. Den skal kun sitte i fem minutter, og etterlater huden med masse fukt! Ansiktsmasken inneholder faktisk bare 7 utvalgte ingredienser (blant annet Avène Termalkildevann), og er uten noen former for konserveringsmidler.

Redningen for trøtte, allergiske øyne

Et produkt som har vært redningen min denne sesongen (allergi…) er øyekremen Soothing Eye Contour Cream. Ved sår og irritert hud kan den påføres 2-3 ganger daglig, og den lindrer virkelig! I tillegg til at den er tilpasset sensitive øyne og den skjøre huden rundt, så reduserer kremen dessuten hevelser, føles forfriskende og gjør at man ser mer opplagt ut.

I tillegg til disse produktene har Avène et stort utvalg når det kommer til daglig rens, sminkefjerning, kremer for både tørr, overfølsom, fet og uren hud, serum, og ikke minst anti-redness-produkter! Sensitiv hud har behov for ekstra sikker pleie, og derfor har Avène utviklet "Sterile Cosmetic" som gjør det mulig å fullstendig unngå konserveringsmidler. Produktene inneholder utelukkende essensielle ingredienser som gir huden din den beste pleien. Du finner dem på apoteket.